Κατηγορίες
Η Γ Εθνική LIVE
Football League

Απόλλων Καλαμαριάς – Καβακάς και Γκώνιας το “δίδυμο” για τον πάγκο!

Χωρίς τίτλοΤο θέμα του προπονητή είναι το πρώτο που απασχολεί τους ιθύνοντες του ποδοσφαιρικού τμήματος του Απόλλωνα, εν όψει της νέας σεζόν στη Γ’ Εθνική.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι προβάδισμα στην κούρσα για τη θέση του προπονητή έχουν τη δεδομένη στιγμή οι Τίμος Καβακάς και Τάκης Γκώνιας. Ο πρώτος είναι 43 ετών και έχει εργαστεί σε αρκετούς συλλόγους, όπως οι Βέροια, Πλατανιάς, Κέρκυρα, Καλλονή, Λάρισα, Παναχαϊκή, Τρίκαλα, Λαμία, Παναργειακός, Χανιά, Ηρακλής Ψαχνών. Στην ομάδα της Έυβοιας μάλιστα παραμένει αυτή τη στιγμή, αλλά ο πολύ πιθανός υποβιβασμός της λογικά θα τον οδηγήσει σε «διαζύγιο».

Οπότε, σύντομα αναμένεται να είναι ελεύθερος. Ψηλά στη λίστα βρίσκεται και η περίπτωση του Γκώνια, ο οποίος έχει μικρότερη προπονητική εμπειρία (μόλις τρία παιχνίδια στην ομάδα της Γλυφάδας), αλλά τον έχουν σε εκτίμηση και θεωρούν ότι έχει τα προσόντα. Πλην των δύο προαναφερθεισών περιπτώσεων, υπάρχουν κι άλλες που απασχολούν, όπως αυτές των Γιώργου Βαζάκα, Κώστα Παπαδόπουλου και ΣίνισαΓκόγκιτς, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο πρώτες απασχολούν περισσότερο. Μία ακόμη που προστέθηκε τις τελευταίες μέρες είναι κι αυτή του ΑγγελουΔιγκόζη, που τώρα βρίσκεται στο «τιμόνι» του Αιγινιακού.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P