Γ Εθνική / Τοπικά

Νίκη Βόλου – Αυτοί είναι οι ποδοσφαιριστές που δοκιμάστηκαν από τον Μπίλη

f2344dfa5fdb37a4db2ef8829534d66f_LΟ Λεωνίδας Μπίλης καθοδήγησε τους υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Olimpico sports club με αντίπαλο τον Μαγνησιακό.

Με την ομάδα της Νίκης Βόλου, έπαιξαν αρκετοί ποδοσφαιριστές από το τοπικό της Μαγνησίας και όχι μόνο, καθώς στο αρχικό σχήμα ήταν δύο ποδοσφαιριστές εκτός νομού. Συγκεκριμένα, αγωνίστηκαν ο τερματοφύλακας Πολυμέρου, ο αμυντικός-μέσος Θανάσης Μπόρας του Σαρακηνού, ο αριστερός μπακ Σπύρος Αναστασίου της ΑΕ Διμηνίου, ο στόπερ Τάσος Κανταρτζής που εκτός απροόπτου επιστρέφει στη Νίκη Βόλου, ο Κορομηλάς ο οποίος προέρχεται εκτός Μαγνησίας, οι Κεμάλλι και Ζενούνι του Ρήγα Φεραίου, οι μεσοεπιθετικοί Γκάμπας, Βουρδάκης, καθώς και ο νεαρός σέντερ φορ Τάσος Ταουσιάνης του ΠΑΟΚ.

Ακόμη στο β’ ημίχρονο έπαιξαν οι Γκιούρκης, Λάμπρου, Γκλαβίνης, Σοάρες, Φέζο, Καρακώστας και Ζαρίφης. Η αξιολόγηση όλων των προαναφερθέντων θα συνεχιστεί μέχρι ο τεχνικός της Νίκης να πάρει τις οριστικές αποφάσεις και να αποφασίσει ποιοι θα στελεχώσουν την πρώτη ομάδα και ποιοι θα αγωνιστούν με τους Νέους Αθλητές.

Ισχυρός άνδρας της Τράπεζας Πειραιώς στο Δ.Σ. της Νίκης Βόλου

880a390a43e060189829bd4424584e94_L

Το όνομα – έκπληξη στο Δ.Σ. της Νίκης είναι ο Γεράσιμος Τσιαπάρας. Με “χαμηλωμένα φώτα” μετέχει στο  Δ.Σ. ως υπεύθυνος οργανωτικού και μέχρι τώρα κανείς δεν ξέρει για ποιόν άνθρωπο πρόκειται, μιας και ελάχιστοι τον γνωρίζουν στην Ν. Ιωνία.

Ο κ.Γεράσιμος Τσιαπάρας σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΜagnesiaNews δεν έχει καμία σχέση με την Νίκη, αλλά η φιλία του με την οικογένεια του φαρμακοποιού Βασίλη Μεϊκόπουλου τον έκανε φίλο της ομάδας. Με παρότρυνση του Β. Μεϊκόπουλου kaiτου γιού του Αλέξανδρου που είναι στην επιτροπή του μπάσκετ, έγινε μέλος της Νίκης, εξελέγη στο Δ.Σ. και τώρα είναι υπεύθυνος του οργανωτικού.

Ποιός είναι ο Γεράσιμος Τσιαπάρας

Το νέο μέλος της διοίκησης της Νίκης είναι ένας σπουδαίος τραπεζικός και συγγραφέας, ενώ από τον Μάρτιο του 2015 ορίσθηκε εκπρόσωπος του Ελληνικού Δημοσίου στην Τράπεζα Πειραιώς και μετέχει στο Δ.Σ. της πρώτης τράπεζας της χώρας. Με απλά λόγια είναι στέλεχος με τεράστια τραπεζική εμπειρία, ο οποίος τοποθετήθηκε ως το “μάτι” της κυβέρνησης στο Δ.Σ. της Τράπεζας Πειραιώς και  δίπλα στον πλέον πετυχημένο την τελευταία 15ετία τραπεζίτη Μιχάλη Σάλλα.

Πριν τοποθετηθεί στην θέση του εκπροσώπου Ελληνικού Δημοσίου στην Τράπεζα Πειραιώς ο κ.Γεράσιμος Τσιαπάρας εργάστηκε από το 1989 στον τραπεζικό τομέα και μάλιστα στην Εμπορική Τράπεζα έφτασε στις ανώτερες θέσεις.

Υπήρξε Γενικός Διευθυντής στην θυγατρική της EBRD στην Βουλγαρία, country manager της Εμπορικής στο Λονδίνο, Γενικός Διευθυντής στην θυγατρική της Εμπορικής στην Ρουμανία. διευθυντής προγραμμάτων της Ε.Ε. κ.τ.λ.

Κρούση σε τρεις παίκτες του Πυράσου!

36612b52014decb243e4df20b5abe8af_L

Σε τρεις ποδοσφαιριστές που αυτή τη σεζόν αγωνίστηκαν με τον Πύρασο στη Γ’ Εθνική έχει κάνει κρούση η Νίκη Βόλου, σύμφωνα με πληροφορίες του magnesiasports. Οι δύο αγωνίζονται στη μεσοεπιθετική γραμμή και ο τρίτος είναι νεαρός αμυντικός χαφ που χαρακτηρίζεται για το δυναμικό του παιχνίδι. Οι άνθρωποι της Νίκης τούς προσέγγισαν και περιμένουν τις απαντήσεις τους, ενώ στα υπόψιν παραμένει ο Γιάννης Βέργος που “κουβαλάει” πορεία σε Β’ και Γ’ Εθνική για αρκετά χρόνια αλλά ενδέχεται στα μέσα καλοκαιριού να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία.

*magnesiasports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected