Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο

Σκάνδαλο FIFA – Ένα χρόνο πριν οι Simpsons το είχαν προβλέψει! (vid)

ImageHandlerΣίγουρα -σχεδόν- κανείς δεν πρέπει να έπεσε από τα σύννεφα για τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως και για το πρόσφατο σκάνδαλο στη FIFA. Τι να πουν κι οι Σίμπσονς, που τα είχαν προβλέψει όλα αυτά σχεδόν έναν χρόνο πριν!

Όσο περνάει ο καιρός το ποδόσφαιρο παρουσιάζεται όλο και πιο βρώμικο. Εντός συνόρων, εκτός συνόρων; Παντού. Πιο πρόσφατο; Ό,τι γίνεται εδώ και λίγες ώρες στην Παγκόσμια Ομοσπονδία, λίγες στιγμές πριν τις περιβόητες εκλογές σε αυτήν, δεν πρέπει να έριξε κανέναν κάτω από κάποιο συννεφάκι.

Πόσω μάλλον, τους Σίμπσονς. Η γνωστή σειρά στην Αμερική, με τον αγαπημένο Χόμερ Σίμπσον, πολλές φορές χρησιμοποιεί το χιούμορ της για να προβάλει σοβαρά θέματα, με ό,τι κι αν έχουν να κάνουν αυτά. Εφάμιλλο με εκείνο του Family Guy.

Όπως και να έχει, ο Χόμερ κι η παρέα του, όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, είχαν προβλέψει τα περί σκανδάλων και διαφορών, σχεδόν έναν χρόνο πριν και συγκεκριμένα τον Μάρτιο του 2014, με το επεισόδιο «You Don’t Have to Live Like a Referee».

δείτε το βίντεο στο sdna.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected