Κατηγορίες
Super League 1

ΠΑΣ Γιάννινα – Μεγάλη επιτυχία η παραμονή Τσάβες, Ίλιτς!

SUPERLEAGUE / ÃÉÁÍÍÉÍÁ - ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ / GIANINA - ASTERAS TRIPOLISΣτο ρόστερ του ΠΑΣ Γιάννινα θα παραμείνουν οι Κριστιάν Τσάβες, Μπράνα Ίλιτς, παρά τις μεταγραφικές «σειρήνες», με τον δεύτερο μάλιστα να έχει έρθει σε συμφωνία για ανανέωση του συμβολαίου του.

Δύο από τους σημαντικότερους παίκτες του στη φετινή του εξαιρετική πορεία φαίνεται πως θα διατηρήσει στο δυναμικό του ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Μπράνα Ίλιτς και ο Κρίστιαν Τσάβες θα συνεχίσουν στους Ηπειρώτες, παρά τα όσα ακούγονται το τελευταίο χρονικό διάστημα. Για τον Σέρβο επιθετικό έδειξε ενδιαφέρον ο ΠΑΟΚ και σε κάποια στιγμή φάνηκε ότι είναι πολύ κοντά στο να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη. Ωστόσο, αν και το συμβόλαιο του λήγει το επόμενο καλοκαίρι, ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση για επέκταση του έως το 2018, σύμφωνα με τη «Live Sport».

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός αν και είχε ακουστεί ότι θα συνεχίσει Αστέρα Τρίπολης και γενικότερα υπήρχε ένα κλίμα ότι δεν θα παραμείνει στον ΠΑΣ, τελικά μετά από την συνεχή πίεση του τεχνικού της ομάδας, Γιάννη Πετράκη δεν θα πουληθεί και θα παραμείνει στους Γιαννιώτες.

πηγή

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected