Κατηγορίες
Η Γ Εθνική LIVE
Football League

Football League – Απίστευτο ματς στη Ριζούπολη, οριστικά στη Super League o Ηρακλής! (vids)

ImageHandlerΤο εισιτήριο της ανόδου εξασφάλισε ο Ηρακλής, καθώς πήρε τον βαθμό (1-1) που ήθελε απέναντι στην Παναχαϊκή στην Κόρινθο και πλέον είναι και μαθηματικά στη Superleague. Ματσάρα στη Ριζούπολη ανάμεσα σε Απόλλων Σμύρνης και ΑΕΚ, με τις δύο ομάδες να προσφέρουν εκπληκτικό θέαμα στο τελικό 3-3, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των play off.

Οι «κυανόλευκοι» πήραν από το νωρίς το προβάδισμα και πιο συγκεκριμένα στο 5’ με τον Λουκίνα να σκοράρει για ακόμη μια φορά, ωστόσο η Παναχαϊκή αντέδρασε και κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση με τον Αναστασόπουλο στο 27’, με το 1-1 να είναι το τελικό αποτέλεσμα. Ο βαθμός ήταν αρκετός για τον Ηρακλή, με τους φιλοξενούμενους να κρατούν αυτή την ισοπαλία στο δεύτερο μέρος.

Στη Ριζούπολη, ο Απόλλωνας αιφνιδίασε την ΑΕΚ στο 24’ με τον Τζιώρα, με τους «κιτρινόμαυρους» να ισοφαρίζουν στο 37’ με τον Κρισάντους. Οι γηπεδούχοι όμως εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη της άμυνας των φιλοξενούμενων και πήραν εκ νέου το προβάδισμα με τον Ανγκούλο λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΚ ισοφάρισε με τον Κρισάντους, ενώ ο Απόλλων πήρε το προβάδισμα με τον Σουάννη να σημειώνει ένα πολύ όμορφο τέρμα. Τελικά η ΑΕΚ είχε τη λύση με τον Κορδέρο, ο οποίος με ωραίο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-3.

Στο τελευταίο και αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής η Λάρισα νίκησε με 3-0 τον Ολυμπιακό Βόλου στο Αλκαζάρ και πήρε μια νίκη γοήτρου χάρις τα τέρματα του Πίντο στο 35’ και 38’ αντίστοιχα και του Σαρακατσάνου στο 82’.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής των play off:

ΑΕΛ – Ολυμπιακός Βόλου 3-0
Απόλλων Σμύρνης – ΑΕΚ 3-3
Παναχαϊκή – Ηρακλής 1-1

Η βαθμολογία μετά το πέρας της 8ης αγωνιστικής:

1) ΑΕΚ 27
2) Ηρακλής 23
3) Απόλλωνας Σμύρνης 14
4) ΑΕΛ 12
5) Παναχαϊκή 5
6) Ολυμπιακός Βόλου 4

26314bc65720e27e692a172fa655cdf8_LΑπίστευτο παιχνίδι έγινε στη Ριζούπολη εκεί όπου Απόλλωνας Σμύρνης και ΑΕΚ έμειναν στο ισόπαλο 3-3.

Ακόμα… σκοράρουν Απόλλων Σμύρνης και ΑΕΚ μετά το μεταξύ τους ισόπαλο 3-3. Δείτε σε ένα βίντεο τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα.

https://www.youtube.com/watch?v=aHHid97TbIw

Mike Loupnikis

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P