Κατηγορίες
Football League - Γ Εθνική / Τοπικά

Πιερικός – Τι δήλωσε ο Γιώργος Γαβρίδης για τα δημοσιεύματα περί διοικητικής εμπλοκής

IMG_20150318_124128Έκπληξη προκάλεσαν στους κύκλους των φιλάθλων, καθώς και των ανθρώπων της Νεοκαισάρειας δημοσιεύματα και συζητήσεις στην ποδοσφαιρική πιάτσα της Κατερίνης, οι οποίες εμπλέκουν τον Γιώργο Γαβρίδη με τα διοικητικά του Πιερικού.

Ο έμπειρος παράγοντας με δήλωση του σε τοπική εφημερίδα της περιοχής μας, έβαλε τα πράγματα στη θέση τους και ξεκαθάρισε πως αυτή τη στιγμή το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας.

Σέβεται και ενδιαφέρεται για τον ιστορικό Πιερικό όπως οφείλουν να κάνουν άπαντες στην περιοχή μας αλλά κύριο μέλημα του είναι ο ισχυρός Αχιλλέας που τα δύο συνεχόμενα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί στη Γ΄εθνική κατηγορία κερδίζοντας τον σεβασμό των αντιπάλων και των φίλων του.

Ήδη ο ισχυρός παράγοντας της ομάδας της Νεοκαισάρειας έχει ξεκινήσει με τους συνεργάτες του τις συζητήσεις για να παραμείνει ο βασικός κορμός του περσινού ρόστερ στον σύλλογο, ενώ γίνονται και οι ανάλογες κινήσεις ώστε η ομάδα να ενισχυθεί με στόχο να πρωταγωνιστήσει και την επόμενη χρονιά με στόχο την άνοδο στη Β΄εθνική κατηγορία.

Άλλωστε όπως ο ίδιος δήλωσε, υπάρχει η εμπειρία της κατηγορίας, οι απαραίτητες γνωριμίες καθώς και η εικόνα όλων των ομάδων και της δυναμικής τους στην Γ΄εθνική.

*pieriasport.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected