Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Τρίκαλα – Συνάντηση με υποψήφιο επενδυτή!

104c5b3c21c2f4610773e7980ba8c480_XLΜία πολύ σοβαρή εξέλιξη προέκυψε χθες βράδυ, όσον αφορά την επόμενη μέρα στον Α.Ο Τρίκαλα

Η διοίκηση του Α.Ο. Τρίκαλα, είχε συνάντηση με το χρηματοδότη της ομάδας και ενδιαφερόμενο να αναλάβει την Π.Α.Ε, Χάρη Κουτσούρη.

Στη συνάντηση αυτή, από την οποία πληροφορίες αναφέρουν ότι απουσίαζε ο πρόεδρος του Α.Ο.Τ, Κώστας Παρδάλης, ανακοινώθηκε στο Χάρη Κουτσούρη, ότι υπάρχει ενδιαφερόμενος επενδυτής από Αθήνα, ο οποίος προτίθεται άμεσα να καταθέσει τα χρήματα που απαιτούνται για το μετοχικό κεφάλαιο και την εγγυητική της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Ο κ. Κουτσούρης, ακούγοντας όλα τα παραπάνω, από την πλευρά του, τόνισε ότι εάν υπάρχει κάποιος τέτοιος άνθρωπος, που βάσει οικονομικής κατάστασης μπορεί να τρέξει τον Α.Ο.Τ στη Football League, τακτοποιώντας άμεσα όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις που απαιτούνται, τότε ο ίδιος προτίθεται να κάνει πίσω.

Οι της διοίκησης, αρνήθηκαν να αναφέρουν το όνομα του ενδιαφερόμενου επενδυτή, λέγοντας πάντως ότι άμεσα θα τον φέρουν σε επαφή με το Χάρη Κουτσούρη.

Βέβαια, εδώ προκύπτουν πολλά ερωτήματα, αλλά και θέματα, τα οποία θα πρέπει να διευκρινιστούν άμεσα , προκειμένου και ο κόσμος να γνωρίζει τι γίνεται.

Επειδή, στα Τρίκαλα έχουμε “καεί” ουκ ολίγες φορές από επενδυτές-σωτήρες, καλό θα ήταν να μάθουμε το όνομα του ανθρώπου που θέλει να εμπλακεί με τον Α.Ο.Τ, ώστε ο κόσμος να έχει μία σαφή εικόνα, όσον αφορά το ποιόν και την οικονομική του κατάσταση.

Απο κει και πέρα, όπως δεσμεύτηκε πρόσφατα ο Κώστας Παρδάλης, θα πρέπει να γίνει μία ανοιχτή γενική συνέλευση, όπου παρουσία όσων ενδιαφερομένων υπάρχουν, ο κόσμος ακούγοντας το πλάνο του καθενός και βλέποντας και κάποια οικονομικά στοιχεία, όσον αφορά τις δυνατότητές του, θα έχει άποψη όσον αφορά το ποιον θεωρεί ως καταλληλότερο.

Η αλήθεια είναι ότι η χθεσινοβραδινή εξέλιξη, έχει ήδη προκαλέσει πολλά ερωτηματικά στους φιλάθλους, που περιμένουν με αγωνία να ενημερωθούν από τη διοίκηση του Α.Ο.Τ για το όνομα του ανθρώπου που δηλώνει ότι μπορεί να τρέξει την ομάδα στην παραπάνω κατηγορία.

*H φωτό από παλαιότερη συνέλευση του Α.Ο.Τρίκαλα.

*trikalascore.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected