Κατηγορίες
Η Γ Εθνική LIVE
Football League

ΑΟ Χανιά – Ανανέωσε με Καραγιάννη και ετοιμάζει…αντεπίθεση!

KARAGIANNISEYTHIMAKIS_610x400Και τη νέα σεζόν με την φανέλα των Χανίων ο 21χρονος επιθετικός. Ο άνθρωπος που «τρέχει» πλέον την ομάδα, Κωστής Σγουράκης ετοιμάζει μεταγραφικό ντεμαράζ με… Ντα Κόστα, Ζουμπουλάκη, Καραλή!

«Γερά» μπαίνει στον ΑΟΧ ο Κωστής Σγουράκης. Σήμερα, λοιπόν, ανανεώθηκε το συμβόλαιο του Αλέξανδρου Καραγιάννη, ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε 17 φορές στη Football League και σημείωσε τρία τέρματα.

Η ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε ΑΟ Χανιά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Καραγιάννη».

Μετά από την οριστικοποίηση της συμφωνίας που έγινε παρουσία του μάνατζερ του παίκτη Χρήστου Τζούρτζου ο Αλέξανδρος Καραγιάννης προχώρησε στην εξής δήλωση:«Ευχαριστώ πολύ τους κύριους Κώστα Σγουράκη και Παντελή Ευθυμάκη για την μεγάλη προσπάθεια που έκαναν ώστε να με κρατήσουν στην ομάδα, μου έδειξαν πόσο πολύ με ήθελαν και είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να φοράω την φανέλα του Αθλητικού Ομίλου Χανιά. Πιστεύω ότι η ομάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο και γίνεται πολύ καλή δουλειά γεγονός που αποτέλεσε ένα ακόμα ερέθισμα για να μείνω».

Μεταγραφικά-μπαμ!

Από κει και πέρα, ο Κώστας Σγουράκης που αναλαμβάνει τις τύχες των Κρητικών, ετοιμάζεται για μεταγραφικό ντεμαράζ!

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, προσανατολίζεται να ενισχύσει την ομάδα με ποδοσφαιριστές που θα δώσουν ποιότητα στον Α.Ο.Χανιά, ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ. Ένας εξ’ αυτών είναι ο Φελίπε Ντα Κόστα! Ο 31 ετών (30/8/1984) Πορτογάλος μέσος πραγματοποίησε φέτος εξαιρετικές εμφανίσεις με την Παναχαϊκή και ήταν από τους καλύτερους παίκτες στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος. Ωστόσο στη συνέχεια, εξαιτίας των περικοπών λύθηκε το συμβόλαιό του. Ανάμεσα στον Ντα Κόστα και την «ομάδα» του Κωστή Σγουράκη υπάρχουν συζητήσεις και είναι πολύ πιθανό, μόλις ολοκληρωθούν οι διοικητικές ανακατατάξεις να αποτελέσει μεταγραφικό απόκτημα του ΑΟΧ.

Ο Ντα Κόστα, πέραν της Παναχαϊκής, έχει αγωνιστεί στην Ελλάδα σε Βέροια, Λάρισα, Ιωνικό, Πανσερραϊκό, στην Κύπρο στο Παραλίμνι, στην Αγγλία στην Λιντς, στην Βουλγαρία σε ΤΣΣΚΑ και Λέφσκι Σόφιας και στη χώρα του σε Νασιονάλ και Εστορίλ, ενώ ήταν μέλος των ακαδημιών της Μπενφίκα.

Εκτός από τον Ντα Κόστα, ο Α.Ο.Χανιά (μέσω Σγουράκη) προτίθεται να κάνει πρόταση σε δύο παλιούς γνώριμους των χανιώτικων γηπέδων. Βάσει πληροφοριών, o ένας είναι ο Άγγελος Ζουμπουλάκης που αγωνίστηκε για μιάμιση σαιζόν στον Πλατανιά (στην Σούπερ Λιγκ) και ο άλλος είναι ένας πρώην του ΑΟΧ, που ίσως επιστρέψει, ο Γιάννης Καραλής.

Ο πρώτος ολοκλήρωσε τη φετινή χρονιά στην Κέρκυρα, ενώ έχει ξαναγωνιστεί σε αυτήν, την περίοδο 2012-2013. Το γεγονός ότι είναι στην Κέρκυρα είναι εύλογο ότι αποτέλεσε ένα έξτρα δεδομένο για να υπάρξει επαφή με την πλευρά Σγουράκη.

Ο δεύτερος (27 ετών) από την άλλη αγωνίστηκε μέχρι τον περασμένο Ιανουάριο στα Χανιά. Με τον ΑΟΧ πάντως, είναι αλήθεια ότι δεν προσέφερε τα αναμενόμενα, ωστόσο, ίσως επιδιωχθεί και από τις δύο πλευρές να προκύψει μια δεύτερη ευκαιρία.

*athlitiko.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P