Κατηγορίες
Football League

Χανιά – Πρώην διαιτητής στο πόστο του Διευθυντή!

tsikinis_fixed_610x400Ο Κωστής Σγουράκης αναλαμβάνει πρωτοβουλίες και φέρνει στα Χανιά τον παλαίμαχο διεθνή διαιτητή Ηρακλή Τσίκινη που αναλαμβάνει το πόστο του Γενικού Διιευθυντή στην ΠΑΕ Α.Ο.Χανιά.

Ο Ηρακλής Τσίκινης αποτελεί προσωπική επιλογή του Κωστή Σγουράκη και μάλιστα, έχει προτέρα εμπειρία από το συγκεκριμένο πόστο αφού ήταν Γενικός Διευθυντής τόσο στον Πάμισο Μεσσήνης όσο και στην Καλλιθέα.

Τις επόμενες ημέρες ο Ηρακλής Τσίκινης θα αφιχθεί στα Χανιά, όπου και θα έχει μια πρώτη γνωριμία με τα πρόσωπα που θα συνεργαστεί αλλά θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά το νέο περιβάλλον εργασίας του.

«Καλή δύναμη σ” αυτούς που θα τρέξουν την ομάδα»…

Με αφορμή την παραίτησή του από το ΔΣ της ΠΑΕ Α.Ο.Χανιά, ο Νίκος αγιωνάκης απέστειλε στα ΜΜΕ την εξής δήλωση: 

«Ένας κύκλος έκλεισε για εμένα και αναφέρομαι σε αυτά τα δύο χρόνια που ήμουν μέλος στην διοίκηση του ΑΟΧ με τον Ν.Κατσιγιάννη και τον Μ.Τζουγκαράκη.

Πιστεύω ότι η πορεία της ομάδας αυτές τις δύο χρονιές ήταν απόλυτα επιτυχημένη, η ομάδα απέκτησε χαρακτήρα και προσωπικότητα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και έκανε όλους τους φιλάθλους της υπερήφανους.

Σίγουρα υπήρχαν και άσχημες στιγμές, σίγουρα όλα δεν ήταν τέλεια, δεχτήκαμε πόλεμο από ανθρώπους που πάντα είναι κακόβουλοι και κακοπροαίρετοι και δυστυχώς προέρχονται μέσα από τα «σωθικά» της ίδιας της ομάδας. Όμως όλα αυτά για μένα είναι πλέον περασμένα ξεχασμένα.

Ευχαριστώ από καρδιάς τον Ν. Κατσιγιάννη και τον Μ.Τζουγκαράκη για την τιμή που μου έκαναν να είμαι μέλος στις διοίκησης τους. Το σύνδεσμο φιλάθλων Blue – boys που πάντα ήταν δίπλα μας και όλους τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν αυτό το χρονικό διάστημα.

Καλή δύναμη στους ανθρώπους που θα τρέξουν την ομάδα από εδώ και στο εξής!»

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected