Κατηγορίες
Basket

Δημήτρης Ιτούδης : “Νιώθω σαν το ψάρι στο νερό!”

itoudisΟ Δημήτρης Ιτούδης ρωτήθηκε για την πρώτη σου συμμετοχή στους τελικούς της VTB United. Τι είχε να πει; Απλώς, υπενθύμισε ότι έχει προετοιμαστεί για σχεδόν 30 τελικούς τα προηγούμενα χρόνια.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν συνάντησε ιδιαίτερες δυσκολίες στο Game 1 των τελικών στη VTB United League, κόντρα στη Χίμκι. Για την ακρίβεια, η “ομάδα του στρατού” επιβλήθηκε με 89-62 και ο Δημήτρης Ιτούδης αναφέρθηκε στα όσα έπραξαν οι Μοσχοβίτες κι έκαναν τη ζωή τους πιο εύκολη.

Ο κόουτς της ΤΣΣΚΑ Μόσχας έκανε τη γενική αποτίμηση των όσων συνέβησαν στο Universal Sports Hall, το βράδυ της Τετάρτης (03/06) απέναντι στη Χίμκι: “Κατ’ αρχάς, θα ήθελα να συγχαρώ τους παίκτες μου. Ήμασταν καλύτεροι στο Game 1, πιο συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι για τη νίκη. Υποχρεώσαμε τον αντίπαλό μας σε 15 λάθη, ενώ είχαν μόλις 4 κλεψίματα. Επιθετικά, περάσαμε την μπάλα στη ρακέτα και εκμεταλλευτήκαμε όλες τις ευκαιρίες μας. Η Χίμκι είναι δυνατή ομάδα και έβγαλε πολύ ενέργεια στη σειρά με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν. Είμαστε μπροστά στο σκορ με 1-0 και πλέον περιμένουμε την αντίδρασή τους”.

Εν συνεχεία ρωτήθηκε για την πρώτη του συμμετοχή στους τελικούς της VTB United League. Τι είχε να πει; “Νομίζω ότι όλα αυτά τα χρόνια έχω συμμετάσχει σε 30 τελικούς. Μπορεί και παραπάνω… Επομένως έχω την οικειότητα. Νιώθω σαν ψάρι στο νερό! Είτε είσαι πρώτος βοηθός, είτε ασίσταντ, η προετοιμασία δεν διαφοροποιείται. Όλα έχουν να κάνουν με την εικόνα που θα παρουσιάσει η ομάδα σου στο γήπεδο. Απλώς, πρέπει να βοηθήσεις τους παίκτες σου να πάρουν τις κατάλληλες αποφάσεις. Για να είμαι ειλικρινείς, οι παίκτες μου έχουν αποδείξει ότι βρίσκονται σε εξαιρετικό επίπεδο”.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected