Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο

“Εγκληματική Οργάνωση” – Η απόφαση κόλαφος για Κουρίδη και η παραίτηση Σταθόπουλου

ImageHandlerΠολύ βαριά «ποινή», που όπως εκτιμούν νομικοί κύκλοι, αποτελεί πρόκριμα και για τους άλλους δύο κατηγορούμενους που φέρονται ως αρχηγοί της εγκληματικής Σαρρή και Μαρινάκη, επιβλήθηκε στον τρίτο «διευθυντή» Θόδωρο Κουρίδη. Ποιοι είναι οι τρεις περιοριστικοί όροι.

Ηαπολογία του Κουρίδη κράτησε πεντέμιση ώρες, καθώς ήταν από τις 9 το πρωί στην Ευελπίδων και έφυγε στις 14:30 αφού το κατηγορητήριο του ήταν βαρύ και σύνθετο. Αυτή ήταν η μεγαλύτερη σε διάρκεια απολογία μέχρι στιγμής αφού έχει το μεγαλύτερο κατηγορητήριο από αυτούς που έχουν απολογηθεί μέχρι σήμερα.

Πιο συγκεκριμένα στον κατηγορούμενο ως διευθυντή της εγκληματικής οργάνωσης επιβλήθηκαν τρεις βαρύτατοι όροι. Κι αν οι δύο πρώτοι της απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο και της εξόδου από τη χώρα ήταν μάλλον αναμενόμενοι, ο τρίτος όρος που αφορά την χρηματική εγγύηση ύψους 50.000 ευρώ προκειμένου να κυκλοφορεί ελεύθερος προκάλεσε μούδιασμα στον κατηγορούμενο.

Είναι φανερό πως μπήκαμε πλέον στην τελική ευθεία της πολύκροτης υπόθεσης και όπως φαίνεται ο ανακριτής Γιώργος Ανδρέαδης είναι αποφασισμένος να επιβάλει αυστηρούς περιοριστικούς όρους σε όσους θεωρεί υπεύθυνους για τα κακουργήματα.

περισσότερα στο sdna.gr

ImageHandler (1)

Μετά τον διπλό περιοριστικό όρο που επιβλήθηκε στον Άρη Σταθόπουλου για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης», το αρχαιότερο μέλος της ΕΠΟ (σ.σ. μετρά 25 χρόνια παρουσίας στο Δ.Σ) υπέβαλε παραίτηση.

Εξαιτίας της εμπλοκής του στην υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης», ο Άρης Σταθόπουλος αντιμετώπιζε απ’ την Τετάρτη (3/6) διπλό περιοριστικό όρο και πλέον δεν θα έχει κανένα αξίωμα στο ποδόσφαιρο.

Συγκεκριμένα, του επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα κι απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο.

Έτσι λοιπόν, την Παρασκευή (5/6), ο Σταθόπουλος υπέβαλε την παραίτησή του από το συμβούλιο της ΕΠΟ αλλά κι από τη θέση του προέδρου της ΕΠΣ Μεσσηνίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Με επιστολή του προς τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και τα αντίστοιχα της ΕΠΣ Μεσσηνίας, ο κ. Αριστείδης Σταθόπουλος υπέβαλε την παραίτησή του, από τη θέση του μέλους και του προέδρου, αντίστοιχα.

Το πλήρες κείμενο της επιστολής του κ. Σταθόπουλου είναι το ακόλουθο:

“Προς: Το διοικητικό συμβούλιο της Ε.Π.Ο.

Το διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Μεσσηνίας

Δήλωση παραίτησης Σταθόπουλου Αριστείδη

Με την παρούσα επιθυμώ να σας υποβάλλω και παρακαλώ όπως κάνετε αποδεκτή την παραίτησή μου τόσο από τη θέση του μέλους του Δ.Σ. της ΕΠΟ, όσο και από τη θέση του Προέδρου της ΕΠΣ Μεσσηνίας και πάσα άλλη σχετική με το ποδόσφαιρο ενασχόλησή μου.

Με εκτίμηση

Αριστείδης Σταθόπουλος».

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected