Κατηγορίες
Εθνικές Ομάδες

Εθνική Ελλάδας – Πολλές οι εκπλήξεις από Μαρκαριάν!

newego_LARGE_t_1041_105914782Αρκετές εκπλήξεις επεφύλασσε ο Σέρχιο Μαρκαριάν στις κλήσεις του για την αποστολή της εθνικής ομάδας εν όψει του «τελικού» με τα Νησιά Φερόε για προκριματικά του Euro 2016, αλλά και για το φιλικό με την Πολωνία.

Ο Ουρουγουανός ομοσπονδιακός τεχνικός κάλεσε τον Ταξιάρχη Φούντα (για πρώτη φορά), αλλά και τον Στάθη Ταυλαρίδη που θα ξαναφορέσει τα γαλανόλευκα έπειτα από 10 χρόνια!

Ο Μαρκαριάν «φώναξε» επίσης τον Χρήστο Τασουλή, τον οποίο είχε πρωτοκαλέσει ο Κλαούντιο Ρανιέρι, ενώ μια θέση στην ομάδα ξανακερδίζει ο Σωτήρης Νίνης. Παρών και ο Κώστας Κατσουράνης.

Οι ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν για τα ματς στο Τόρσαβν (13/6) και Γκντανσκ (16/6):

Ορέστης Καρνέζης, Στέφανος Καπίνο, Μάρκος Βελλίδης, Βασίλης Τοροσίδης, Λουκάς Βύντρα, Κώστας Μανωλάς, Βαγγέλης Μόρας, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Κώστας Σταφυλίδης, Ανδρέας Σάμαρης, Παναγιώτης Κονέ, Κώστας Κατσουράνης, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Παναγιώτης Ταχτσίδης, Κώστας Μήτρογλου, Γιάννης Φετφατζίδης, Νίκος Καρέλης, Κώστας Φορτούνης, Ταξιάρχης Φούντας, Στάθης Ταυλαρίδης, Χρήστος Τασουλής, Αλέξανδρος Τζιόλης, Δημήτρης Κολοβός, Σωτήρης Νίνης.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected