Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Εθνικός Φιλιππιάδας – Πλήρες το αδιέξοδο, η λύση στο Πρωτοδικείο!

1065876[1]«Ακέφαλος» είναι από χθες ο Εθνικός Φιλιππιάδας, καθώς έληξε η θητεία της προσωρινής διοίκησης πρωτοδικείου που είχε οριστεί.

Στο απόλυτο αδιέξοδο βρίσκεται ο Εθνικός Φιλιππιάδας μετά και την επαναληπτική Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε, και το παλαί ποτέ ένδοξο σωματείο διάγει μια από τις δυσκολότερες περιόδους της 80χρονης ιστορίας του.

Πιο συγκεκριμένα, δεν προέκυψε κανένα ενδιαφέρον για το μέλλον της ομάδας, και αφού δεν έχει προκύψει μια διάδοχη κατάσταση, τότε το μέλλον της ομάδας θα κριθεί στο πρωτοδικείο.

Με το ενδιαφέρον από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις να έχει σταματήσει προ πολλού μετά το τέλος του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, η αγωνία όλων σχετίζεται με το ποια θα είναι η νέα διοίκηση του ιστορικού συλλόγου που θα αναλάβει τα ηνία ξεκινώντας ουσιαστικά από το μηδέν.

Δε χωρά αμφιβολία πως το τρέχον υπερχρεωμένο ΑΦΜ καθιστά απαγορευτικό σε κάθε νέο επενδυτή, από τα στιγμή που τα χρέη του συλλόγου στο ΙΚΑ που έχουν επισήμως διευκρινιστεί, αλλά σε κάθε περίπτωση θεωρούνται υπέρογκα για ερασιτεχνικό σωματείο.

Εν κατακλείδι η ουσία είναι το αύριο και με βάση τα σημερινά δεδομένα φως στο τούνελ δε φαίνεται να υπάρχει.

*Κωνσταντίνος Κολιός, sportsnow.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected