Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο

Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο – Έπεσαν…πιστολιές σε ματς της ΕΠΣ Μακεδονίας!

astynomia-police-car-03-604x345Στο γήπεδο του Αγίου Παύλου αναμετρήθηκαν η Αστραπή Νεάπολης με τον Ιωάννη Παπάφη και σύμφωνα με επίσημες καταγγελίες τα πράγματα άρχισαν να ξεφεύγουν στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης όταν οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το 1-2. Και σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν οι άνθρωποι του Ιωάννη Παπάφη, ακολούθησαν θλιβερά γεγονότα, με ποδοσφαιριστές να γρονθοκοπούνται και «φίλαθλο» να… τραβάει πιστόλι!

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα του Ιωάννη Παπάφη, καταγγέλλει τα εξής:

«Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος αποφοίτων και φίλων “Παπαφείου”, εκφράζει τη λύπη και αγανάκτησή του για τα γεγονότα που επακολούθησαν μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα της ομάδας μας, με την Αστραπή Νεάπολης.

Καταγγέλουμε τον επαίσχυντο τραμπουκισμό που επιχειρήθηκε από φιλάθλους της Αστραπής, πρωτοστατούντος του υιού του Προέδρου της, ο οποίος εκφράσθηκε με γρονθοκοπήματα και ύβρεις, εναντίων των αθλητών μας μέσα στα αποδυτήρια.

Καταγγέλουμε τη δολοφονική επίθεση με χρήση περιστρόφου από φίλο του υιού του Προέδρου της Αστραπής, ο οποίος και φυγαδεύθηκε από τον ίδιο τον υιό, πριν την έλευση της αστυνομίας, εναντίον φιλάθλου.

Απαιτούμε την έρευνα από τον αρμόδιο εισαγγελέα, για την απόδοση των ενόχων στη δικαιοσύνη.

Απαιτούμε από την ΕΠΣΜ την ακύρωση της σειράς των αγώνων κατάταξης, γιατί θα κινδυνέψουν ζωές, οπότε και θα είναι αργά, καθώς επίσης και την αποπομπή του ανωτέρω συλλόγου από τα πρωταθλήματά της.

Από τα μέτρα που θα επιβληθούν από την ΕΠΣΜ, θα εξαρτηθεί και η στάση του συλλόγου μας.

Φαινόμενα όπως τα ανωτέρω, μαρτυρούν τη βαριά ασθένεια του Ελληνικού ποδοσφαίρου και αποκαλύπτουν ότι αυτή ξεκινά από τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα. Ας κάνουμε λοιπόν κάτι, για να απαλλαγούμε από τα καρκινώματα.

Με τιμή

Ταγκάλογλου Μιχαήλ

(Πρόεδρος Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Αποφοίτων και Φίλων Παπαφείου)».

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected