Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – Το ImathiaSportsNews στην παρουσίαση του Γκονσάλβες Ουέλινγκτον! (photos+δηλώσεις)

DSC_0011Άκρως επαγγελματική η παρουσίαση του Γκονσάλβες Ουέλινγκτον, που φανερώνει τη φιλοσοφία της διοίκησης του ΓΑΣ Ροδοχωρίου ενόψει της νέας σεζόν!

Το ImathiaSportsNews, σε συνεργασία με τους “Βάλτος Boys” βρέθηκαν σε κεντρικό καφέ της Νάουσας όπου το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μαζί με μέλη της διοίκησης του ΓΑΣ, παρουσιάστηκαν στο κοινό της ομάδας, αναλύοντας ταυτόχρονα την σπουδαιότητα αλλά και το παρασκήνιο της συγκεκριμένης μεγάλης μεταγραφής.

Απών από το πάνελ ο ιθύνων νους της συμφωνίας με τον 33χρονο Βραζιλιάνο στράικερ, Αλέκος Κεσίδης ο οποίος δεν μπόρεσε να παραστεί λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Παρόντες ο πρόεδρος του ΓΑΣ Τάσος Μωυσίδης, τα μέλη του ΔΣ, Νίκος Κεσίδης και Μπάμπης Ευθυμιάδης αλλά και ο Γενικός Αρχηγός Παναγιώτης Θεοδοσιάδης, ο οποίος και παρέδωσε τη φανέλα με το Νο 10 στον Ουέλινγκτον.

Λόγω τεχνικού προβλήματος που προέκυψε με το υλικό της παρουσίασης, σας παραθέτουμε το φωτογραφικό υλικό της μίνι εκδήλωσης :

Στις δηλώσεις του το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΓΑΣ Ροδοχωρίου, τόνισε μεταξύ άλλων πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα συνεργαστεί με ανθρώπους που έχουν συγκεκριμένη φιλοσοφία για το ποδόσφαιρο και τους ευχαρίστησε ιδιαίτερα για την προσέγγιση και εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του. Αναφέρθηκε επίσης με τα καλύτερα λόγια για όσους γνώρισε στο διάστημα παραμονής του στη Νάουσα ενώ σε ερώτηση του Νίκου Πουλιόπουλου σχετικά με το πλούσιο ποδοσφαιρικό του παρελθόν, μίλησε με θέρμη για τον Απόλλων Καλαμαριάς όπου αγωνίστηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα όντας μάλιστα συμπαίκτης με τον νυν ποδοσφαιριστή του Αχιλλέα Νάουσας, Μερκούρη Καραλιόπουλο.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Τάσος Μωυσίδης αναφέρθηκε στην κεντρική ιδέα μίας τέτοιας μεταγραφικής κίνησης, τονίζοντας με έμφαση την πολύ σημαντική συνύπαρξη του Ουέλινγκτον με τους νεαρούς παίκτες του ΓΑΣ, που μόνο να μάθουν μπορούν από τέτοιας εμβέλειας ποδοσφαιριστή.

Ο Νίκος Κεσίδης τόνισε πως ως διοίκηση θα κάνουν το παν ώστε η ομάδα να παρουσιάσει ένα αξιοθαύμαστο πρόσωπο τη νέα σεζόν, χωρίς τυμπανοκρουσίες και μεγαλεπήβολα σχέδια, παρά το γεγονός πως οι μεταγραφικοί στόχοι είναι εκ των πραγμάτων υψηλοί.

Χωρίς-τίτλο1Agroexelixis : Η εταιρία που έχει ανοίξει τις πόρτες της στον αγρότη από το 2008 και είναι πρωτοπόρα εταιρία στη μελέτη επίβλεψη υποστήριξη και φυτοπροστασία

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Μπάμπης Ευθυμιάδης ο οποίος καλωσόρισε τον Γκονσάλβες Ουέλινγκτον και αναφέρθηκε με ιδιαίτερα θερμά λόγια στη συμβολή του Αλέκου Κεσίδη στην πραγματοποίηση της συγκεκριμένης μεταγραφής.

Τέλος, ο Παναγιώτης Θεοδοσιάδης γυρνώντας προς το μέρος του 33χρονου επιθετικού, υποσχέθηκε πως άπαντες στον σύλλογο θα κάνουν τα πάντα ώστε ο ίδιος να νιώσει σαν στο σπίτι του.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected