Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Πλατανιάς – Η διαφαινόμενη συμφωνία με Ιταλία και η πρόταση για Μπανανά

141813018954Τη στιγμή που ο Τετέ βρίσκεται με το… 1,5 πόδι στην Πολωνία, στον Πλατανιά συνεχίζουν την αναζήτηση του αντικαταστάτη του και σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για παίκτη που αγωνίστηκε τη φετινή σεζόν στην Πάρμα. «Ψήνεται» συνεργασία με Σάο Πάολο, πρόταση από Αζερμπαϊτζάν για Μπανανά!

Σε πυρετώδεις ρυθμούς κινούνται οι «ερυθρόλευκοι» για να κλείσουν το δυνατόν συντομότερο το ρόστερ της νέας σεζόν. Η αποχώρηση του Αμπντούλ Αζίζ Τετέ θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη κι ως το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές με τη Λεχ Ποζνάν, με τον Πλατανιά να βάζει στα ταμεία του ένα ποσό κοντά στις 400.000 ευρώ.

Σε ό,τι αφορά τον αντικαταστάτη του, καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι οι Χανιώτες βρίσκονται σε επαφή με παίκτη που μέτρησε αρκετές συμμετοχές φέτος στη Serie Α και πιο συγκεκριμένα με τη φανέλα της Πάρμα, η οποία βρίσκεται υπό διάλυση κι ο ένας παίκτης αποχωρεί μετά τον άλλο. Ούτως ή άλλως όμως προτεραιότητα των «ερυθρολεύκων» αποτελεί η ξενή αγορά για τον παίκτη που θα κληθεί να μπει στα… παπούτσια του Τετέ.

περισσότερα στο sdna.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P