Super League 1

Super League – Ανανέωση στην Ξάνθη, δύο αποχωρήσεις στον ΠΑΣ Γιάννινα

ImageHandler (2)Την ανανέωση του συμβολαίου του Χρήστου Λισγάρα ανακοίνωσε και επίσημα η Ξάνθη.

Κατοικός Ξάνθης θα είναι και την επόμενη χρονιά ο Χρήστος Λισγάρας όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ξανθη. Ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας. Την φετινή χρονιά με την ακριτική ομάδα σε όλες τις διοργανώσεις είχε 22 συμμετοχές, ενώ πέτυχε και τρία γκολ.

Η ανακοίνωση 

«Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή Χρήστου Λισγάρα».

πηγή

pegasus_LARGE_t_1041_106391643Γιάννης Νάκος και Άρμπεν Μουσκάι θα αποτελέσουν παρελθόν για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου του ο Ηρακλής Γαρουφαλιάς, που υπογράφει για τρία χρόνια.

Δεν θα συνεχίσουν στον ΠΑΣ Γιάννινα οι Άρμπεν Μουσκάι και Γιάννης Νάκος. Ο πρώτος είναι 21 ετών Αλβανός δεξιός μπακ, ενώ ο δεύτερος 22χρονος επιθετικός, ο οποίος παίζει στην ομάδα της Ηπείρου από το 2012. Φέτος αγωνίστηκε σε ένα παιχνίδι Κυπέλλου (με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς).

Ο προπονητής Γιάννης Πετράκης δεν τους υπολογίζει για το νέο πρωτάθλημα και θα πρέπει πλέον αμφότεροι να βρουν ομάδα. Από εκεί και πέρα, ο Ηρακλής Γαρουφαλιάς θα υπογράψει τις επόμενες μέρες τριετές συμβόλαιο.

Ο 22χρονος υπέστη φέτος έναν σοβαρό τραυματισμό (ρήξη χιαστών), ωστόσο η διοίκηση εκτιμά ότι είναι σημαντικός για το μέλλον. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πρόλαβε να αγωνιστεί σε τρία ματς.

πηγή

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected