Κατηγορίες
Football League

Τίμος Καβακάς : “Ας δούμε πόσοι και ποιοι θα πέσουν…”

Χωρίς τίτλοΟ Τίμος Καβακάς μίλησε για την αβεβαιότητα της ελληνικής πραγματικότητας, αφού κανείς δεν γνωρίζει πώς θα καλυφθούν οι θέσεις των τριών ομάδων που δεν θα πάνε από την Super League στην Β’ Εθνική.

«Καθοριστικός παράγοντας για την αποτυχία μας ήταν οι απουσίες που είχαμε σε όλο αυτό το διάστημα και οι παίκτες που χάσαμε με τραυματισμούς στην αναμέτρηση με την Ερμιονίδα μέσα στα Ψαχνά. Αν αυτή η ομάδα έμενε όπως ήταν από έμψυχο δυναμικό είμαι βέβαιος πως δεν θα είχε πρόβλημα να παραμείνει στην κατηγορία. Η ποιότητα παίζει καθοριστικό ρόλο και εμείς χάσαμε αρκετή με την απουσία των ποδοσφαιριστών. Το ευχάριστο μέσα από αυτή την διαδικασία είναι πως τρία νέα παιδιά έδειξαν το ταλέντο τους.

Προικισμένα παιδιά, όπως οι Πολίτης – Μάκο – Καρκασίνας, αλλά θα πρέπει να ξέρουν πως ποδόσφαιρο δεν παίζει ο ταλαντούχος, αλλά αυτός που δουλεύει και είναι εργατικός στις προπονήσεις και στο γήπεδο. Ο Ηρακλής Ψαχνών αν τελικά αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική νομίζω ότι έχει μέλλον επειδή έχει μια Κ-20 που έχει έξι, επτά παιδιά που είναι αξιόλογα και μπορούν να βοηθήσουν την επόμενη μέρα της ομάδας. Θα συμμετάσχουν σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα, με πολλές ιστορικές ομάδες και θα χρειαστεί και μεγάλη δαπάνη. Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις, επειδή είμαστε στην Ελλάδα και θα φανεί αν θα γίνει αναδιάρθρωση και τι θα γίνει με την κάλυψη των ομάδων που δεν θα συμμετάσχουν».

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected