Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Νίκη Βόλου – Έντονο το ενδιαφέρον για Βέρτζο! Τι δηλώνει ο ίδιος

a2384c164fb40c4b3043c0b96aa1b1f9_LΑναμφίβολα το όνομα που προκάλεσε αίσθηση στη Νίκη Βόλου τις τελευταίες μέρες είναι αυτό του Άγγελου Βέρτζου.

Οι άνθρωποι της Νίκης θέλησαν απλά να του εκφράσουν το ενδιαφέρον τους, γνωρίζοντας οτι έχουν βέβαια περιορισμένες ελπίδες, ενώ ο ίδιος ο παίκτης ευγενικά τους απάντησε ότι δεν είναι αναμφίβολα προτεραιότητα του η Γ’ Εθνική. Καμία πρόταση δεν υπήρξε και τίποτα συγκεκριμένο, παρά μόνο μία εκδήλωση ενδιαφέροντος από τον Λεωνίδα Μπίλη, λόγω της γνωριμίας του με τον Βέρτζο.

Ο Βέρτζος εξηγώντας στο magnesiasports τι έχει συμβεί δήλωσε το εξής: «Μου τηλεφώνησε ο κ. Μπίλης και μου εξέφρασε την επιθυμία του ιδίου και της διοίκησης να επιστρέψω στην ομάδα και αν τη βοηθήσω. Του είπα οτι είναι ακόμη νωρίς να αποφασίσω για το μέλλον μου και σε καμία περίπτωση δεν θέλω να μπλέξω τα συναισθήματα του με τα επαγγελματικά μου. Με απόλυτο σεβασμό οι άνθρωποι της Νίκης και γνωρίζοντας οτι έχω προτάσεις από άλλες ομάδες, μου είπαν ότι η πόρτα της Νίκης θα είναι ανοιχτή. Δεν μιλήσαμε για τίποτα άλλο και δεν υπήρξε τίποτα άλλο. Είναι ακόμα πολύ νωρίς να απαντήσω σε κάτι τέτοιο». Οι άνθρωποι της Νίκης ναι μεν προσπαθούν να κάνουν την υπέρβαση, αλλά από την άλλη θα πρέπει γενικότερα να κρατηθούν οι επαφές τους και ο πήχης σε ένα επίπεδο. Το θέμα δεν είναι ποιους θέλει ο κόσμος να φέρει στην ομάδα, αλλά ποιοι μπορούν να έρθουν… Η αλήθεια είναι πάντως οτι κάποια ονόματα που γράφονται -ανεξάρτητα από του Βέρτζου- «εκθέτουν» τη Νίκη, που ναι μεν βάζει τον πήχη ψηλά, έχει ιστορία και βαριά φανέλα, αλλά θα πρέπει παράλληλα να βαδίζει μέσα στα όρια της πραγματικότητας.

*magnesiasports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected