BET

Στοίχημα – Όλα όσα πρέπει να ξέρετε πριν στοιχηματίσετε στα παιχνίδια της Τρίτης

Betarades_1000x600Ο επαναληπτικός τελικός των πλέι οφ στην ιταλική Serie B τραβά τα βλέμματα από το σημερινό κουπόνι της Τρίτης. Όσον αφορά τα εθνικά πρωταθλήματα, αγωνιστική δράση έχουμε σε Ιρλανδία και Β’ Βραζιλίας.

Πάμε να δούμε τα πιο σημαντικά σημερινά ματς μέσα από το Betarades.gr, στο οποίο μπορείτε, επιπλέον, να ενημερώνεστε για τα bonus στις στοιχηματικές εταιρίες και να μάθετε τα όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας σε μία από τις εταιρίες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στη χώρα μας.

90 λεπτά μακριά από τη Serie A

Επαναληπτικός αγώνας του τελικού των πλέι οφ στη Β’ Ιταλίας, με την Μπολόνια να υποδέχεται την Πεσκάρα και μετά το 0-0 του πρώτου ματς, ουσιαστικά παίζει για δύο αποτελέσματα απόψε, στο κατάμεστο από οπαδούς της «Νταλ’ Άρα». Πλήγμα της τελευταίας στιγμής για την Πεσκάρα η απουσία του ηγετικού χαφ Μπιάρνασον, ούτως ή άλλως κυνηγάει τεράστια υπέρβαση, μιας και να θυμίσουμε ότι είχε ξεκινήσει από την 7η θέση στην κανονική διάρκεια και χρειάστηκε να αποκλείσει Περούτζια και Βιτσέντζα. Προς τα… αριστερά γέρνουν και οι αποδόσεις στο σετ, με την Μπολόνια να παίζεται στο 1,90 και το διπλό για την Πεσκάρα να φτάνει στο 3,50.

Δυνατή αναμέτρηση στο «Richmond Park»

Την Μποέμιανς στο «Richmond Park» υποδέχεται η Σεντ Πάτρικς με αμφότερες τις ομάδες να θέλουν τους τρεις βαθμούς. Από την πλευρά της η γηπεδούχος προέρχεται από δυο σερί νίκες, ενώ σε περίπτωση που ξεπεράσει σήμερα με επιτυχία το εμπόδιο της Μποέμιανς, «πιάνει» την αντίπαλο της στην 4η θέση. Αντίθετα, κάτι τέτοιο θέλει να αποφύγει η Μποέμιανς η οποία παίζει σήμερα για δυο αποτελέσματα. Προέρχεται από την τεράστια νίκη με 1-2 επί της πρωτοπόρου Νταντάλκ, με τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα να είναι G/G.

Συνεχίζει απτόητη η Μποταφόγκο

Την κορυφή της βραζιλιάνικης Serie Β απολαμβάνει η Μποταφόγκο έπειτα από 6 αγωνιστικές. Προέρχεται από τρεις σερί νίκες, η τελευταία με 3-0 εντός έδρας επί της Μότζι Μιρίμ, ένα απόλυτα δίκαιο αποτέλεσμα. Σήμερα αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Οέστε και θα έχει ξανά στη διάθεση της τους τρεις βασικούς μέσους Μάτος, Αράο και Έλβις. Στον αντίποδα, η Παρανά δεν πατάει καλά και σήμερα θέλει να επιστρέψει στις νίκες. Υποδέχεται τη Λουβερντένσε και επιθυμεί να δώσει ένα τέλος στο αρνητικό σερί των πέντε αγωνιστικών (0-1-4), που την έφερε στην 18η θέση.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected