B ΕΠΣ Ημαθίας

ΜΑΣ Βεργίνας – Παραμονή Μελιόπουλου και η έναρξη της προετοιμασίας

ok_3Το διοικητικό συμβούλιο του Μ.Α.Σ ΒΕΡΓΙΝΑΣ κατόπιν τριών συγκεντρώσεων που πραγματοποιήθηκαν τον τελευταίο μήνα αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω:

1) Την συνέχιση των προσπαθειών ολόκληρου του Διοικητικού Συμβουλίου και για την επόμενη ποδοσφαιρική χρονιά με σκοπό την εμφάνιση μιας ανταγωνιστικής ομάδας στο δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα της Α2 ερασιτεχνικής κατηγορίας του νομού μας. Παράλληλα, γίνεται πρόσκληση σε οποιονδήποτε νέο μέλος επιθυμεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια της τωρινής διοίκησης με όποιον τρόπο το επιθυμεί.

2) Την βελτίωση του αγωνιστικού χώρου και τη συντήρησή του ώστε το γήπεδο μας να αποτελεί ένα κόσμημα στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα. Ήδη τα πρώτα αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας είναι ορατά.

3) Τη συνέχιση της συνεργασίας μας με τον τωρινό προπονητή μας κ. ΜΕΛΙΟΠΟΥΛΟ ΠΑΣΧΑΛΗ, o οποίος κατά την περσινή χρονιά συνέβαλλε τα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων της διοίκησης και ως δώρο χάρισε μαζί με τους παίκτες το πρώτο Πρωτάθλημα στην ιστορία του συλλόγου μας σε ερασιτεχνικό επίπεδο.

4) Τη διενέργεια επαφών με το υπάρχον ρόστερ για τη συνέχιση των προσπαθειών μας και για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά. Ήδη οι περισσότεροι έχουν συμφωνήσει και απομένουν ορισμένες πινελιές για να ολοκληρωθεί το ρόστερ της ομάδας.

5) Την έναρξη της προετοιμασίας του Ποδοσφαιρικού τμήματος στις 03 Αυγούστου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected