Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – Πήρε…Φόρ(η)α και δεν σταματά!

11244475_790145431101311_648853496_o

Κάθε άλλο παρά διακοπές πραγματοποιούν οι ιθύνοντες στον ΓΑΣ Ροδοχωρίου, καθώς δουλεύουν στο φουλ τις μηχανές ώστε η ομάδα να είναι απολύτως έτοιμη στην έναρξη της προετοιμασίας.

Η σημερινή μέρα (11/6) περιελάμβανε μία ακόμη μεταγραφή για τους “κυανοκίτρινους”, την τρίτη κατά σειρά μετά τους Γκονσάλβες Ουέλινγκτον από τον Δωτιέα Αγιάς και Σάκη Μπάκανο από τον Ατρόμητο Διαβατού.

Ο λόγος για τον Χριστόφορο (Φόρη) Γιάτσο ο οποίος συναντήθηκε με τους διοικούντες στον ΓΑΣ και συμφώνησε σε όλα, μετακομίζοντας μόλις λίγα χιλιόμετρα από το Γιαννακοχώρι, έδρα της πρώην πλέον ομάδα του, του Αχιλλέα Νάουσας.

Χωρίς-τίτλο1Agroexelixis : Η εταιρία που έχει ανοίξει τις πόρτες της στον αγρότη από το 2008 και είναι πρωτοπόρα εταιρία στη μελέτη επίβλεψη υποστήριξη και φυτοπροστασία

Ο 23χρονος (20/08/1991), αμυντικός, που μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως δεξί μπακ όσο και ως δεξί χαφ, σε πρόσφατη συνέντευξη του μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους “κυανόλευκους”, ωστόσο ήταν δική του επιθυμία να αποχωρήσει και να δοκιμάσει την τύχη του αλλού μετά από πολλά χρόνια παραμονής στον γειτονικό σύλλογο.

Όσον αφορά τις μελλοντικές κινήσεις, μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένεται να κλείσει ένας ακόμη ποδοσφαιριστής για τα μετόπισθεν ενώ σειρά παίρνουν και οι ανανεώσεις με παίκτες που η επιθυμία διοίκησης και προπονητή είναι να παραμείνουν.

*φωτ. από anthemia.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected