Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Μεταγραφές - Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ευρώπη – Η άφιξη Μπογκντάν στο Λίβερπουλ, το “κόλπο” με Κάμπελ της Φενέρ και το “μπλόκο” στην Μπούρσασπορ!

ImageHandlerΤην 3η της μεταγραφή ενόψει της νέας σεζόν ανακοίνωσε η Λίβερπουλ αφού ήρθε σε συμφωνία με τον 27χρονο τερματοφύλακα Άνταμ Μπογκντάν.

Άμεσα θέλει η Λίβερπουλ να κλείσει τις «τρύπες» του ρόστερ η οποία κινείται γρήγορα στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι. Μετά τους Τζέιμς Μίλνερ και Ντάνι Ινγκς οι «κόκκινοι» ανακοίνωσαν και τον Άνταμ Μοργκντάν ο οποίος έμμεινε ελεύθερος από την Μπόλτον.

Ο 27χρονος κίπερ έχει πραγματοποιήσει πάνω από 100 συμμετοχές σε Πρέμιερ Λιγκ και Τσάμπιονσιπ, ενώ είναι διεθνής με τη εθνική Ουγγαρίας.

πηγή

ImageHandler (1)

Παίκτης της Φενέρμπαχτσε θα πρέπει να θεωρείται ο Τζόελ Κάμπελ σύμφωνα με τους Τούρκους, καθώς μιλούν για συμφωνία των δύο πλευρών κι αναμένεται άμεσα η ανακοίνωση του.

Το όνομά του ακούστηκε και για τον Ολυμπιακό τη φανέλα του οποίου φόρεσε τη σεζόν 2013-14, ωστόσο είναι πολύ πιθανόν τη νέα χρονιά να αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Βίτορ Περέιρα. Μετά την ανακοίνωση του πρώην τεχνικού των Πειραιωτών, η τουρκική ομάδα είναι έτοιμη να κάνει δικό της και τον Κοσταρικανό άσο όπως αναφέρει η «Milliyet», κάνοντας μάλιστα λόγο για συμφωνία της Φενέρ με την Άρσεναλ. Το deal μάλιστα δεν θα αφορά δανεισμό του Κάμπελ, αλλά πώλησή του και όπως σημειώνεται αναμένεται άμεσα να ανακοινωθεί η μεταγραφή.

πηγή

sl_bursa_ankara1Η Μπούρσασπορ είχε κάνει προσφυγή στο CAS για τον αποκλεισμό της από την Ευρώπη λόγω παραβίασης του financial fair play, αλλά το Διαιτητικό Δικαστήριο επικύρωσε την αρχική απόφαση.

Το 2012 η UEFA είχε επιβάλει τιμωρία αποκλεισμού ενός έτους από τις διοργανώσεις της στην Μπούρσασπορ, καθώς η τουρκική ομάδα είχε παραβιάσει τους κανονισμούς του financial fair play.

Η αρχική ποινή της UEFA ήταν με αναστολή για τρία χρόνια, όμως η Μπούρσασπορ παραβίασε και πάλι τους κανόνες με αποτέλεσμα να την αποκλείσει χωρίς αναστολή τον περασμένο Δεκέμβριο. Η Τούρκοι έκαναν έφεση στο CAS, όμως και το Διαιτητικό Δικαστήριο επικύρωση την αρχική απόφαση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας και έτσι η Μπούρσασπορ δεν θα αγωνιστεί στο Europa League της νέας περιόδου.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P