Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Κεραυνός Επισκοπής – Τον…ζαχάρωνε από πέρσι, τον πήρε φέτος!

10409354_10200489825925164_7332932884068866911_n

Στη δεύτερη της προσθήκη μετά τον Πέτρο Μπάμπο, προχώρησε ο Κεραυνός Επισκοπής.

Διακαής πόθος της νεοφώτιστης στην Α1 Ερασιτεχνική ομάδας ήταν (από πέρσι κιόλας) ο Ζαχαρίας Ιωαννίδης, ο οποίος θα φορέσει τελικά τα κοκκινόμαυρα, επιστρέφοντας μετά από 1.5 χρόνο στην Ημαθία.

Ο 19χρονος (23/10/1995) υψηλόσωμος αμυντικός αγωνίστηκε στον ΑΟ Κάστωρ Καστοριάς, όπου μεταγράφηκε τον Ιανουάριο του 2014 όταν η ομάδα αγωνιζόταν στη Γ Εθνική. Παρά τον τραυματισμό που αντιμετώπισε (εξάρθρωση ώμου την πρώτη μέρα προπόνησης!), έσφιξε τα δόντια, δούλεψε εντατικά και την περσινή χρονιά βοήθησε σημαντικά την ομάδα του να τερματίσει στην 2η θέση με 59 βαθμούς ενώ αγωνίστηκε στον τελικό της ΕΠΣ Καστοριάς, όπου ο Κάστορας ηττήθηκε με 2-0 από τον Μέγα Αλέξανδρο Καλλιθέας.

Ο ίδιος κατέγραψε 22 από τις 26 συμμετοχές (αντιμετώπισε διάστρεμμα στον αστράγαλο που τον κράτησε εκτός) και γενικότερα είχε σταθερή απόδοση καθ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Ο Ημαθιώτης αμυντικός, που σπουδάζει στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στην όμορφη Καστοριά, ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στον Κεραυνό Επισκοπής από τον οποίο έφυγε σε ηλικία 16 ετών όταν και μετακόμισε στο γειτονικό Ροδοχώρι. Εκτός του ΓΑΣ, αγωνίστηκε και στην ΑΕ Χαρίεσσας και οι εμφανίσεις του στο πρώτο μισό της περιόδου 2012-2013 προκάλεσαν το ενδιαφέρον του συλλόγου από την Καστοριά ενώ αγωνίστηκε και στο 1ο All Star Game Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Ημαθίας, καθώς επιλέχτηκε από τους αναγνώστες του ImathiaSportsNews.

DSCN8707

Με τη φανέλα της ΑΕ Χαρίεσσας σε ματς κόντρα στον Φίλιππο Μέσης (9η αγωνιστική, περίοδος 2013-2014)

 

Στις δηλώσεις του στην ιστοσελίδα μας, τόνισε με έμφαση τη συγκίνηση του για το γεγονός πως επιστρέφει στην ομάδα που πρωτοέπαιξε ποδόσφαιρο ενώ δεν παραλείπει να ευχαριστήσει τους ανθρώπους του ΑΟ Κάστωρ για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του. Αναλυτικά :

“Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω και πάλι στην ομάδα της γενέτειρας μου. Θεωρώ πως έχε γίνει εξαιρετική δουλειά από τη διοίκηση και τον προπονητή ώστε η ομάδα να επιστρέψει και πάλι στην Α1 Ερασιτεχνικής. Είμαι ευγνώμων που από την πρώτη στιγμή έδειξαν σε μεγάλο βαθμό πόσο με θέλουν στην ομάδα και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Εύχομαι και ελπίζω η ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να αγωνιστεί για το καλύτερο δυνατό.

Όσον αφορά τον ΑΟ Κάστωρ, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους πίστεψαν σε μένα και μου έδωσαν τη δυνατότητα να αποκτήσω τεράστιες εμπειρίες και να αγωνιστώ σε υψηλότερο επίπεδο. Εύχομαι η ομάδα να επιστρέψει στη Γ Εθνική και είμαι πεπεισμένος πως αυτό θα γίνει σύντομα!

Για τον Κεραυνό, η μεταγραφή του Ζαχαρία Ιωαννίδη δεν θα είναι η τελευταία ενώ σύμφωνα με πληροφορίες σύντομα θα υπάρξουν κι άλλες ανανεώσεις (έχει ήδη συμφωνήσει με τον Γιάννη Δελητζάκη) με ποδοσφαιριστές που επιθυμία διοίκησης και προπονητή είναι η παραμονή τους στο ρόστερ και τη νέα περίοδο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected