Μεταγραφές - Ποδόσφαιρο Κόσμος

Μεταγραφές – Ο “αετός” Τααράμπ, ο δανεισμός Όντεγκααρντ και η τζίφρα Ντεπάι στη Γιουνάιτεντ!

164355Σημαντική προσθήκη για την Μπενφίκα που ενέταξε στο δυναμικό της για τα επόμενα πέντε χρόνια τον Αντέλ Τααράμπ.

Μετά τον προπονητή, η Μπενφίκα αρχίζει και τη στελέχωση του ρόστερ για τη νέα χρονιά. Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, οι αετοί ανακοίνωσαν την απόκτηση του Αντέλ Τααράμπ για τις επόμενες πέντε σεζόν κι ενώ ο παίκτης «μετακόμισε» στην Πορτογάλια με ελεύθερη μεταγραφή.

Τα τελευταία πέντε χρόνια ανήκε στην ΚΠΡ κι ενώ ενδιάμεσα είχε παραχωρηθεί δανεικός σε Φούλαμ και Μίλαν. Φέτος στον αγγλικό σύλλογο μέτρησε μόλις 7 συμμετοχές στην Πρέμιερ Λιγκ, δίχως να μπορέσει να βρει πολύ χρόνο.

«Νομίζω πως δεν χρειάζεται να εξηγήσω το γιατί επέλεξα την Μπενφίκα. Είναι σπουδαίο κλαμπ που έχει φτιάξει μεγάλους ποδοσφαιριστές ανά τα χρόνια. Όταν ο μάνατζερ μου είπε για το ενδιαφέρον της Μπενφίκα, είπα πως είμαι έτοιμος για την μεταγραφή στους πρωταθλητές Πορτογαλίας, αφού είναι μεγάλη ευκαιρία για μένα», είπε στις πρώτες του δηλώσεις ο 26χρονος Μαροκινός.

πηγή

160950

Ειλημμένη απόφαση αποτελεί για τη Ρεάλ Μαδρίτης να παραχωρηθεί ο Μάρτιν Όντεγκααρντ με τη μορφή δανεισμού σε ομάδα Champions League.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «AS» ο 16χρονος θα λάβει μέρος στην καλοκαιρινή περιοδεία της Ρεάλ σε Αυστραλία και Κίνα, αλλά κατόπιν θα παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού.

Η εναλλακτική λύση για το μέλλον του Μάρτιν Όντεγκααρντ ήταν να αγωνιστεί με τη Ρεάλ Καστίγια στη Σεγούντα Ντιβιζιόν, αλλά το επιθυμητό σενάριο είναι να πάρει λεπτά συμμετοχής σε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικό επίπεδο.

Ήδη, η Σέλτικ του Ρόνι Ντέιλα που ήταν ο προπονητής του Όντεγκααρντ στη Στρόμγκοσετ, έχει το προβάδισμα για να αποκτήσει τον νεαρό Νορβηγό, αλλά κάτι τέτοιο θα κριθεί τις επόμενες εβδομάδες.

πηγή

7d0abaf60cebe2eeb17f58d09f9de3fe_L

Ολοκληρώθηκε και τυπικά η απόκτηση του Μέμφις Ντεπάι από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο νεαρός Ολλανδός άσος υπέγραψε συμβόλαιο για τέσσερα χρόνια με οψιόν ανανέωσης για ένα ακόμα με τους «κόκκινους διαβόλους». Η συμφωνία ήταν γνωστή εδώ και καιρό, με τον Λουίς Φαν Χάαλ να έχει εισηγηθεί την απόκτηση του ταλαντούχου μεσοεπιθετικού της Αϊντχόφεν,

Μετά τις υπογραφές, ο Ντεπάι δήλωσε: «Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα, να παίξω για την μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου και να έχω την ευκαιρία να δουλέψω με κάποιον που τον θεωρώ ως τον καλύτερο προπονητή του κόσμου, τον Λουίς Φαν Χάαλ. Πιστεύω στις δυνατότητές μου και θα δουλέψω σκληρά για να πετύχω τους στόχους μου. Ήμουν στην Αϊντχόφεν από 12 ετών και θα ήθελα να τους ευχαριστήσω για όλα. Ήταν μεγάλη στιγμή για μένα όταν κατακτήσαμε το πρωτάθλημα και ήμουν χαρούμενος γι’ αυτό. Τώρα πια έχω μπροστά μου ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μου και ανυπομονώ γι’ αυτό».

πηγή

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected