Κατηγορίες
Super League 1

Κέρκυρα – Επιθυμία Γρηγορίου να αποχωρήσει!

1242151Είδηση… βόμβα στη Κέρκυρα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, ο Μιχάλης Γρηγορίου γνωστοποίησε στη διοίκηση πως αποχωρεί από την ομάδα!

Η συνεργασία της Κέρκυρας με τον Μιχάλη Γρηγορίου φτάνει στο τέλος της, με τον Έλληνα τεχνικό σε συνάντηση που είχε με την διοίκηση της ομάδας για τον… σχεδιασμό της νέας σεζόν την Παρασκευή, να ανακοινώνει την απόφασή του αυτή! Σύμφωνα με τις πληροφορίες του gazzetta.gr, ο νεαρός τεχνικός που είναι ένας από τους καλύτερους νέους προπονητές στην Ελλάδα, σε προγραμματισμένο ραντεβού που υπήρχε την Παρασκευή ξεκαθάρισε πως δεν θα μείνει στη Κέρκυρα παρά το γεγονός πως είχε ανανεώσει για ακόμα δύο χρόνια πριν μερικούς μήνες…

Αυτό όπως είναι λογικό έσκασε σαν… βόμβα στους «Φαίακες», που λίγες μέρες πριν την προετοιμασία αναζητούν νέο προπονητή. Τις τελευταίες ώρες μάλιστα, υπάρχει έντονη φημολογία πως ο Γρηγορίου τα έχει βρει σε όλα με τον Ατρόμητο, κάτι που τον έκανε να πάρει αυτή την απόφαση και να ανακοινώσει την αποχώρησή του από την ομάδα.

Διάβασε περισσότερα στο gazzetta.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected