Κατηγορίες
Football League

Football League – Πέφτει η αυλαία στα play out, μεγάλες “μάχες” για την παραμονή

fr1Με την 10η και τελευταία αγωνιστική ολοκληρώνονται τα πλέι άουτ της Φούτμπολ Λιγκ με τις μάχες για την παραμονή στην κατηγορία να κορυφώνονται.

Στον Νότιο όμιλος ήδη υποβιβασμένες είναι ο Ηρακλής Ψαχνών και η Επισκοπή με 13 και 1 βαθμούς αντίστοιχα. Μάχη την τελευταία αγωνιστική για την παραμονή θα δώσουν η Ερμιονίδα και η Καλλιθέα που έχουν από 18 βαθμούς. Σε καλύτερη «μοίρα» είναι ο Παναιγιάλειος που έχει 20, ενώ στο επόμενο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ θα είναι ο Αχαρναϊκός που έχει εξασφαλίσει την παραμονή έχοντας συγκεντρώσει 26 βαθμους.

Στην τελευταία αγωνιστική η Καλλιθέα αγωνίζεται στο Μενίδι με τον αδιάφορο Αχαρναϊκό, ενώ η Ερμιονίδα υποδέχεται την ήδη υποβιβασμένη Επισκοπή. Στο άλλο παιχνίδι ο Παναγιάλειος θα ταξιδέψει μέχρι τα Ψαχνά για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Ηρακλή.

Στον Βόρειο όμιλο τα πράγματα είναι πιο μπερδεμένα καθώς η μόνη ομάδα που έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή είναι ο Αγροτικός Αστέρας που έχει 19 βαθμούς. Σίγουρη όμως είναι και η Ζάκυνθος που έχει 17 βαθμούς αλλά την τελευταία αγωνιστική αντιμετωπίζει τον Πιερικό ο οποίος έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα. Έτσι μάχη την παραμονή θα δώσουν Αναγέννηση Καρδίτσας, Αιγινιακός και Τύρναβος. Με την ομάδα της Καρδίτσας να είναι σε πιο πλεονεκτική θέση καθώς έχει 16 βαθμούς, με τον Αιγινιακό να ακολουθεί με 15 ενώ πιο δύσκολα είναι τα πράγματα για τον Τύρναβο που έχει 14 βαθμούς.

Την τελευταία αγωνιστική η Αναγέννηση Καρδίτσας υποδέχεται τον Αιγινιακό σε ένα ματς «φωτιά», με τις δύο ομάδες να θέλουν την νίκη. Ο Τύρναβος που επίσης καίγεται για βαθμούς αγωνίζεται εκτός έδρας με τον αδιάφορο Αγροτικό Αστέρα. Στον άλλο αγώνα η Ζάκυνθος θα πάρει τους τρεις βαθμού άνευ αγώνα καθώς ο Πιερικός έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Πρόγραμμα 10ης αγωνιστικής (14/6)

Νότιος όμιλος

Αχαρναϊκός – Καλλιθέα 17:30
Ερμιονίδα – Επισκοπή 17:30
Ηρακλής Ψαχνών – Παναιγιάλειος 17:30

Βόρειος όμιλος

Αναγέννηση Καρδίτσας – Αιγινιακός 17:00 OTE SPORT 5
Αγροτικός Αστέρας – Τύρναβος 17:00
Πιερικός – Ζάκυνθος 17:00

Βαθμολογίες

Νότιος όμιλος

1.  Αχαρναϊκός  26
2.  Παναιγιάλειος  20
3.  Καλλιθέα  18
4.  Ερμιονίδα  18
5.  Ηρακλής Ψαχνών  13
6.  Επισκοπή  1

Βόρειος όμιλος

1.  Αργοτικός Αστέρας  19
2.  Ζάκυνθος  17
3.  Αναγέννηση Καρδίτσας  16
4.  Αιγινιακός  15
5.  Τύρναβος  14
6.  Πιερικός  -3

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected