Κατηγορίες
Super League 1

Ηρακλής – Οι τέσσερις πρώτοι που αποχαιρετούν

tsiligirisΕκτός από ανανεώσεις και μεταγραφές, στο ρόστερ του Ηρακλή, θα υπάρξουν και αρκετές αποδεσμεύσεις, με τους Δημήτρη Τόσκα, Νίκο Αγγελούδη και Ηλία Τσιλιγκίρη, να ανοίγουν πρώτοι την πόρτα της εξόδου.

Είναι δεδομένο πως αρκετοί παίκτες που ενίσχυσαν το φετινό ρόστερ του Ηρακλή, θα αποτελέσουν παρελθόν, από τους “κυανόλευκους”.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις πρώτοι παίκτες που θα ανοίξουν την πόρτα της εξόδου, είναι οι Τόσκας, Αγγελούδης και ο Τσιλιγκίρης. Τρεις παίκτες που, είχαν εμπειρία Super League, ωστόσο δεν βρήκαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής σχετικά με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους.

Θα πρέπει να σημειωθεί ωστόσο, πως οι αποχωρήσεις δεν θα σταματήσουν εδώ με τις ίδιες πληροφορίες να αναφέρουν πως παρελθόν από τον Ηρακλή, θα αποτελέσουν τουλάχιστον 6-7 παίκτες.

πηγή

1250655

Προς ΑΠΟΕΛ ο Μπαρτολίνι

Ο 33χρονος αμυντικός του Ηρακλή δεν θ’ ανανεώσει και σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr οδεύει προς Κύπρο και ΑΠΟΕΛ.

Ηταν ο αρχηγός της ομάδας. Ο Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι επέστρεψε στην Σούπερ Λίγκα με τον Ηρακλή αλλά το συμβόλαιό του δεν θ’ ανανεωθεί με τον Αργεντινό να ψάχνει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Ο 33χρονος στόπερ φαίνεται πως θα πάει στην Κύπρο και στον ΑΠΟΕΛ!

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο Μπαρτολίνι έχει ήδη δεχθεί κρούση από τον ΑΠΟΕΛ και δεν αποκλείεται την επόμενη εβδομάδα να μεταβεί στην Κύπρο για να ολοκληρώσει το deal. Ετσι μετά από έξι χρόνια στην Ελλάδα ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός θα συνεχίσει στο κυπριακό πρωτάθλημα εάν οι διαπραγματεύσεις έχουν αίσιο τέλος.

Ο αριστεροπόδαρος κεντρικός αμυντικός ολοκλήρωσε μια γεμάτη χρονιά, έχοντας 32 συμμετοχές ενώ εκτός από την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα βοήθησε τον Ηρακλή να φτάσει μέχρι τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας όταν κι αποκλείστηκε από την Ξάνθη.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected