Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – Παραμένει ο Χρήστος Κακούδης (δηλώσεις)

DSCN6161

Μία ακόμη ανανέωση (η έκτη κατά σειρά) περιελάμβανε ο προγραμματισμός του ΓΑΣ Ροδοχωρίου για τη σεζόν 2015-2016.

Μετά τους Νίκο Αλμαλιώτη, Αλέξη και Δημήτρη Θεοδοσιάδη, Τέλη Ευθυμιάδη και Νίκο Παπαλεξίου ήταν η σειρά του Χρήστου Κακούδη να συμφωνήσει με τη διοίκηση και να παραμείνει κάτοικος Ροδοχωρίου για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Ο 29χρονος (18/06/1985) μεσοεπιθετικός γίνεται έτσι ο πιο “παλιός” ποδοσφαιριστής στην ομάδα και σίγουρα η παραμονή του φανερώνει την μεγάλη εμπιστοσύνη που δείχνει η ομάδα στο πρόσωπο του.

Μετά τη “γεμάτη” περσινή χρονιά με 29 συμμετοχές και 5 τέρματα στο πρωτάθλημα, ο Χρήστος Κακούδης φορά και πάλι τα “κυανοκίτρινα” και στις δηλώσεις του στο ImathiaSportsNews έδωσε το στίγμα της συγκεκριμένης συμφωνίας :

“Δεν θα μπορούσα να αρνηθώ την προοπτική επέκτασης της συμφωνίας, ειδικά από τη στιγμή που άπαντες στον σύλλογο μου φέρθηκαν άψογα τα δύο χρόνια παραμονής μου. Η φετινή χρονιά προμηνύεται άλλωστε ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και είμαι ιδιαίτερα ανυπόμονος να ξεκινήσω και πάλι προετοιμασία. Εύχομαι υγεία και δύναμη σε όλους τους συμπαίκτες μου και στους φιλάθλους της ομάδας να στηρίξουν την προσπάθεια της διοίκησης, που εκ των πραγμάτων, δίνει το 110% για την εύρυθμη λειτουργία του συλλόγου.”

*Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, αποχωρεί από τον ΓΑΣ ο Κώστας Τουμαράς. Η είδηση έχει ήδη αναρτηθεί στο Transfer24 του ImathiaSportsNews και όλο το ρεπορτάζ της συγκεκριμένης αποχώρησης στις επόμενες ώρες.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected