BET

Στοίχημα – Κουπόνι Δευτέρας (15/06). Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν Στοιχηματίσετε

chile_mexico (2)Καλοκαιρινοί οι ρυθμοί και σήμερα, με λίγες αναμετρήσεις στο κουπόνι και τις επιλογές μας περιορισμένες. Το ενδιαφέρον συγκεντρώνεται σχεδόν αποκλειστικά στο Κόπα Αμέρικα, όπου η δράση συνεχίζεται σήμερα με τις πρώτες αναμετρήσεις του δεύτερου γύρου της φάσης των ομίλων. Πάμε να δούμε τα σημαντικότερα σημερινά ματς μέσα από το Betarades.gr.

Ντέρμπι πρωτιάς με μεγάλη προϊστορία

Είναι το πιο δυνατό ματς του πρώτου ομίλου του Κόπα Αμέρικα, με την οικοδέσποινα Χιλή να υποδέχεται το Μεξικό, που έχει έρθει εδώ με πάρα πολλές αλλαγές στην αποστολή, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχει και κίνητρο. Οι Χιλιανοί έβγαλαν το άγχος της πρεμιέρας, έχοντας εν πολλοίς και τη βοήθεια της διαιτησίας και θέλουν απόψε το 2/2 για να σφραγίσουν ουσιαστικά την πρωτιά στον όμιλο. Από την άλλη, πιο νωθρό ξεκίνημα για το Μεξικό, που έδειξε να μην έχει καλό ρυθμό και χρειάστηκε να περάσει αρκετή ώρα για να βρει τα πατήματά του. Με πρόβλημα αποχώρησε ο Ράφα Μάρκες, πολύ δύσκολα να ξεκινήσει. Ζευγάρι με παράδοση στο Κόπα Αμέρικα, με τις δύο να έχουν συναντηθεί πέντε φορές στο παρελθόν, με το Μεξικό να έχει τα ηνία.

Τρομερή παράδοση το Εκουαδόρ

Αφήνει πίσω του τη γκρίνια για την αντιμετώπιση που είχε από τη διαιτησία ο Ισημερινός και επικεντρώνεται στην αποψινή μάχη, με στόχο την πρώτη του νίκη στη διοργάνωση. Λίγα πράγματα και από τη Βολιβία στην πρεμιέρα, με το τελικό 0-0 με το Μεξικό να τα λέει όλα. Κοινή κακή πορεία για τις δύο ομάδες, που δεν έχουν καταφέρει να πανηγυρίσουν ούτε νίκη στα παιχνίδια τους στη διοργάνωση από το 1997 και μετά! Ο Ισημερινός πάντως έχει την ισχυρή παράδοση στα μεταξύ τους, με 9 νίκες και μόλις ισοπαλία σε σύνολο 10 παιχνιδιών!

Το κακό… παράγινε για τη Στιάρναν

Τρεις αναμετρήσεις ρίχνουν την αυλαία της 8ης αγωνιστικής στο ισλανδικό πρωτάθλημα. “Must win” για την πρωταθλήτρια Στιάρναν στην έδρα της Φίλκιρ, καθώς έρχεται από ένα σερί τριών ισοπαλιών και δύο ηττών (με αυτή τη χρονική σειρά). Σαφή φαβορί για τη νίκη οι ΚΡ και Φιόλνιρ, στις εντός έδρας συναντήσεις με Ακράνες και Λέικνιρ αντίστοιχα. Τέσσερις νίκες για την ΚΡ στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, από σερί 3-1-0 έρχεται η Φιόλνιρ.

Προβάδισμα πρόκρισης ο Καναδάς

Πάμε στο Μουντιάλ Γυναικών, εκεί όπου σε ό,τι αφορά τον πρώτο όμιλο, προβάδισμα πρόκρισης έχει ο Καναδάς. Οι διοργανώτριες αντιμετωπίζουν την Ολλανδία και τους αρκεί η ισοπαλία για να εξασφαλίσουν τη συνέχεια της παρουσίας τους στο θεσμό. Προβάδισμα πρόκρισης έχει και η Κίνα, που παίζει με τη Νέα Ζηλανδία, η οποία «καίγεται» για τη νίκη. Μπερδεμένη η κατάσταση στον όμιλο, θα παίξουν ρόλο και τα γκολ που θα σημειωθούν την τελευταία αγωνιστική. Πάντως, σε τέσσερα ματς μέχρι στιγμής στον όμιλο, σημειώθηκαν μόλις 3 γκολ!

Αρνείται να… σκοράρει η Λιουνγκσκίλε

Εξ αναβολής αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της Β’ Σουηδίας ανάμεσα σε ΑΦΚ Γιουνάιτεντ και Λιουνγκσκίλε. Αμφότερες βρίσκονται σε κακή αγωνιστική κατάσταση, δεν παίρνουν τα αποτελέσματα που θέλουν, προβληματίζοντας κόσμο και διοίκηση. Η μεγαλύτερη απογοήτευση είναι ασφαλώς η Λιουνγκσκίλε, μια ομάδα που είχε βλέψεις ανόδου, αλλά καταλαμβάνει την 11η θέση της βαθμολογίας, χωρίς να έχει σκοράρει στα τέσσερα τελευταία.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected