Κατηγορίες
Football League

ΑΟ Χανιά – Ανω κάτω η ομάδα με την αποχώρηση Σγουράκη!

Τελικά φαίνεται πως δεν καρποφορεί το ενδιαφέρον του Κώστα Σγουράκη για την ανάληψη της διοίκησης της ΠΑΕ Α.Ο. Χανιά.

Ο Χανιώτης παράγοντας, αν και όλες τις προηγούμενες μέρες αναφερόταν στις επίσημες ανακοινώσεις της ΠΑΕ, ως “πρόεδρος”, τελικά όπως ο ίδιος ανακοίνωσε σε ραδιοφωνική εκπομπή του Χανιά ΣΠΟΡ FM, αποσύρεται. Ουσιαστικά οι μέτοχοι της ΠΑΕ, είναι αυτοί που δεν του επιτρέπουν να υλοποιήσει τα σχέδιά του. Όπως έκανε γνωστό, τις προηγούμενες ώρες ο Παντελής Ευθυμάκης τον ενημέρωσε ότι αρκετοί μέτοχοι του ΑΟΧ δεν ήταν θετικοί στο ενδεχόμενο να αναλάβει την ηγεσία του ΑΟΧ και ως εκ τούτου από την στιγμή που δεν έχει την στήριξή τους είναι υποχρεωμένος να αποχωρήσει…

Όπως τόνισε ο Κωστής Σγουράκης, σε ειδική και ξεχωριστή αναφορά του, δεν είχε, σε καμία περίπτωση, την στήριξη του Γιώργου Βούρβαχη, με τον οποίο μίλησε προσωπικά.

Συν τοις άλλοις, ήρθε σε επικοινωνία με τον παλαιό πρόεδρο του ΑΟΧ Νότη Ψυλάκη, ο οποίος του δήλωσε ότι εάν η προσπάθεια του Κωστή Σγουράκη προχωρήσει θα είναι στη διάθεση του εφόσον τον χρειαστεί. Ταυτόχρονα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους Δημήτρη Βιριράκη, Γιάννη Ντερμανάκη και Νίκο Λαγομιτζή.

περισσότερα στο athlitiko.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected