Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – Δύο αποχωρήσεις και μία ανανέωση

DSCN5958

Μονοπώλιο στην ειδησεογραφία του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στην Ημαθία για τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου, ο οποίος πράττει σύμφωνα με την παροιμία “πριν πεινάσει, μαγειρεύει”!

Η σημερινή μέρα περιελάμβανε δύο αποχωρήσεις από το περσινό ρόστερ αλλά και μία ανανέωση ανεβάζοντας τον αριθμό στις επτά συνολικά.

Τη φανέλα του ΓΑΣ θα φορά του χρόνου ο Βαγγέλης Μίσκος, ο οποίος συμφώνησε να παραμείνει για δεύτερη χρονιά στον σύλλογο. Ο 30χρονος (13/11/1983) αμυντικός – μέσος αλλά και προπονητής της Δόξας Νάουσας που αγωνίζεται στην Α2 Ερασιτεχνική, αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τους διοικούντες, ενώ κράτησε χαμηλούς τόνους για τη νέα χρονιά :

“Σε τέτοιες περιπτώσεις είναι κλισέ να αναφέρεσαι με τα καλύτερα λόγια στη διοίκηση της ομάδας που θέλει να παραμείνεις, όμως στη δική μου περίπτωση ταιριάζει απόλυτα αυτή η φράση, καθώς άπαντες στον σύλλογο μου φέρθηκαν άψογα καθ όλη τη διάρκεια της παραμονής μου. Είμαι πεπεισμένος πως μόνο χαρές μπορεί να προσφέρει αυτή η ομάδα, όλα όμως θα έρθουν μέσα από τη δουλειά και την καθημερινή προσπάθεια στις προπονήσεις. Εύχομαι να είμαστε όλοι γεροί και δυνατοί και τα καλύτερα είναι μπροστά μας!”

DSCN6008

Τουμαράς και Στογιάννης αποχαιρετούν

Δύο από τα βασικά στελέχη της περσινής χρονιάς, αποτελούν και τυπικά παρελθόν από τον ΓΑΣ. 

Ο λόγος για τους Κώστα Τουμαρά και Γιάννη Στογιάννη οι οποίοι δεν θα παραμείνουν στο Ροδοχώρι αν και για τον πρώτο φάνηκε εξ αρχής πως υπήρξε ταύτιση απόψεων παρά το γεγονός πως εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αναλάβει το πόστο του προπονητή στον ΑΟ Μαρίνας, ομάδα της γενέτειρας του. Ωστόσο, κατά το χθεσινό ραντεβού αποφασίστηκε η από κοινού λύση της συνεργασίας, με τον ίδιο να επιθυμεί να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Α1 Ερασιτεχνική.

Ευχαριστήριο του ΓΑΣ για την προσφορά του Κώστα Τουμαρά

Η διοίκηση του ΓΑΣ Ροδοχωρίου και ο προπονητής Σάκης Γλώσσης, ευχαριστούν από καρδιάς τον Κώστα για τις πολύτιμες υπηρεσίες του στο διάστημα που φόρεσε τη φανέλα της ομάδας μας. Το ήθος του αλλά και η μεγάλη του εμπειρία ως ποδοσφαιριστής, ήταν από τα βασικά κλειδιά της περσινής πορείας αλλά και από τους πυλώνες της καλύτερης προσαρμογής των νεαρότερων παικτών στην ομάδα, που αγωνίστηκαν πλάι σε έναν από τους ποιοτικότερους παίκτες που έχει αναδείξει ο νομός.

Ευχόμαστε στον Κώστα καλή συνέχεια στην καριέρα του και να ξέρει πως πάντα θα έχει ξεχωριστή θέση στις καρδιές μας…”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected