Football League

Λαμία – Εκλέχθηκε η νέα διοίκηση

pan_pap5Ιστορική η χθεσινή βραδιά για τον ΠΑΣ Λαμία 1964, που θεωρείται η απαρχή της νέας προσπάθειας για το μεγάλο στόχο, το όνειρο ζωής για την πόλη, που δεν είναι άλλο από την άνοδο της ομάδας στην Α’ Εθνική!

Η συνέλευση των μετόχων πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και αναδείχτηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, που απαρτίζεται πλέον από 7 άτομα.

Τέσσερα από αυτά προέρχονται από το περσινό σχήμα. Πρόκειται για τον μεγαλομέτοχο και ιδιοκτήτη της ομάδας Πανουργιά Παπαϊωάννου και τους συνεργάτες του Χρήστο Νίκλα, Γιώργο Μοδιάτη και Σάκη Τσικνή, ενώ τα τρία νέα μέλη της Διοίκησης προέρχονται από το επιχειρηματικό και νομικό περιβάλλον.

Ειδικότερα νέοι συνεργάτες του κ. Παπαϊωάννου είναι από σήμερα ο επιχειρηματίας και Περιφερειακός Σύμβουλος Στερεάς, Δημήτρης Ηλ. Κυρίτσης, ο επιχειρηματίας Γιώργος Λ. Ποντίκας και ο νομικός Παναγιώτης Κατσαντώνης.

Στη σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε από την ΠΑΕ αναφέρονται τα ακόλουθα:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία 1964 ανακοινώνει ότι μετά την έκτακτη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 15/6/2015 στα γραφεία της ΠΑΕ εξελέγη το νέο 7μελές πλέον Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου που απαρτίζεται από τους κάτωθι:

Κατσαντώνη Παναγιώτη
Κυρίτση Δημήτριο του Ηλία
Μοδιάτη Γεώργιο
Νίκλα Χρήστο
Παπαϊωάννου Πανουργιά
Ποντίκα Γεώργιο του Λάμπρου
Τσικνή Θεοδόσιο

Το νέο ΔΣ θα συγκροτηθεί σε σώμα τις επόμενες μέρες.

Η απόφαση της αύξησης των μελών από 5 σε 7 πάρθηκε στο πλαίσιο της ανανέωσης και της αναδιάρθρωσης του Δ.Σ. με σκοπό τον πλουραλισμό απόψεων με την παρουσία νέων και φιλόδοξων ανθρώπων με όραμα και στόχους που θα οδηγήσουν την ομάδα μας πιο ψηλά».

*efthia.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected