Super League 1 - Μεταγραφές

Super League – Δημοσίευμα για Μορένο στον Παναθηναϊκό, τα τυπικά για Ουσέρο στον Ατρόμητο

ÓÏÕÐÅÑËÉÃÊÁ / ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ - ÂÅÑÏÉÁ / SUPERLEAGUE / PANETOLIKOS - VERIAΣτον Παναθηναϊκό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Έρικ Μορένο, σύμφωνα με τη Record. Το προφίλ του Κολομβιανού επιθετικού, που φέτος έπαιξε δανεικός στον Παναιτωλικό.

Και ξαφνικά… Έρικ Μορένο! Σύμφωνα με τη Record, ο Κολομβιανός επιθετικός θα παραμείνει στο ελληνικό πρωτάθλημα, όχι όμως για λογαριασμό του Παναιτωλικού, όπου έπαιξε φέτος δανεικός από την Μπράγκα, αλλά στον Παναθηναϊκό.

Ο 23χρονος άσος, που θυμίζει εντυπωσιακά τον Μάριο Μπαλοτέλι, είχε 6 γκολ σε 17 συμμετοχές με την ομάδα του Αγρινίου αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις. Άρχισε την καριέρα του στη Ντεπορτίβο Περέιρα, εν συνεχεία αγωνίστηκε στη Μιγιονάριος (42 συμμετοχές-10 γκολ), ενώ από το 2014 ανήκει στην Μπράγκα, με την οποία είχε εμφανίσεις και 2 γκολ.

πηγή

141320358055

Μόνο η τυπική λύση της συνεργασίας του με τον Αστέρα Τρίπολης απομένει για να ανακοινωθεί από τον Ατρόμητο ο Φερνάντο Ουσέρο.

Μετά τις αποχωρήσεις και τις υποθέσεις ανανέωσης, ο Ατρόμητος βρίσκεται πολύ κοντά στην ανακοίνωση της πρώτης του μεταγραφής, καθώς με το ένα πόδι στο Περιστέρι είναι ο Φερνάντο Ουσέρο.

Ο Ισπανός άσος ο οποίος τα έχει «σπάσει» από τον περασμένο Νοέμβριο με τον Αστέρα Τρίπολης, αναμένεται να μείνει ελεύθερος εντός των επόμενων ημερών, αφού όπως λέγεται η λύση της συνεργασίας αποτελεί καθαρά τυπικό ζήτημα.

Ο Ατρόμητος έχει ήδη συμφωνήσει με τον ποδοσφαιριστή και το μόνο που απομένει για την ανακοίνωσή του είναι η απεμπλοκή του από τους Αρκάδες.

περισσότερα στο sport24.gr

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected