Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Κεραυνός Επισκοπής – Ελεύθερος ο Κώστας Ντέλλας!

DSC_0047

Μία ηχηρή αποχώρηση περιελάμβανε η σημερινή μέρα (17/6) στον Κεραυνό Επισκοπής.

Η νεοφώτιστη στην Α1 Ερασιτεχνική ομάδα αποχαιρετά τον δεύτερο περσινό της σκόρερ Κώστα Ντέλλα, με τον οποίο έλυσαν από κοινού τη συνεργασία τους και ο υψηλόσωμος φορ αναζητά ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο 26χρονος (11/07/1989) επιθετικός με 19 τέρματα τη χρονιά που τελείωσε και με τεράστια συμβολή στην άνοδο του Κεραυνού στην Α1 Ερασιτεχνική (συμμετείχε και στο 2ο All Star Game Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών) αποτελεί εκ των πραγμάτων ένα από τα πιο hot ονόματα των μεταγραφικών αναζητήσεων και αναμένεται να συμβεί το ίδιο και το φετινό καλοκαίρι.

Ο ίδιος μίλησε πριν λίγο στο ImathiaSportsNews για τις τελευταίες εξελίξεις και αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για την περσινή χρονιά :

“Ομολογουμένως ήταν μία από τις πιο χαρούμενες στιγμές στην ποδοσφαιρική μου καριέρα οι οποίες ολοκληρώθηκαν με την επίτευξη του στόχου που δεν ήταν άλλος από το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Α1. Ιδιαίτερες ευχαριστίες από πλευράς μου για τους Πασχάλη Λιθοξόπουλο, Παύλο Αδαμίδη και Παναγιώτη Σεμερτζίδη που έκαναν τα πάντα για να νιώθω όμορφα στην ομάδα και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία τη νέα χρονιά, στην επιστροφή του συλλόγου εκεί που ανήκει”.

Η ανακοίνωση της διοίκησης

Αμέσως μετά την οριστική από κοινού απόφαση των δύο πλευρών για λύση της συνεργασίας τους, η διοίκηση μέσω του Κεραυνού μέσω του Πασχάλη Λιθοξόπουλου, μας απέστειλε την παρακάτω ανακοίνωση :

“Ένας από τους στυλοβάτες της περσινής επιτυχίας του Κεραυνού αλλά και από τους πυλώνες της ανόδου στην Α1 Ερασιτεχνική ήταν ομολογουμένως ο Κώστας Ντέλλας. Γι αυτό το λόγο, είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που συνεργαστήκαμε με τον εν λόγω ποδοσφαιριστή και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στην ποδοσφαιρική του καριέρα”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected