Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Super League – Γιαννιώτας για…αρχή στον Ολυμπιακό, το deal Τζεμπούρ με ΑΕΚ και το αντίο Κατσουράνη

gianniotasΟ Γιάννης Γιαννιώτας αποτελεί την πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού για τη νέα αγωνιστική περίοδος, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν την απόκτησή του από την Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός, ο οποίος την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός από την γερμανική ομάδα στον Αστέρα Τρίπολης, από την Τετάρτη (17/6) αποτελεί μέλος των Νταμπλούχων Ελλάδας.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιάννη Γιαννιώτα από την Φορτούνα Ντίσελντορφ».

πηγή

thumbΚαλύτερη η προσφορά των κιτρινόμαυρων από εκείνη του ΑΠΟΕΛ – Το Onsports έχει το ρεπορτάζ για την επιστροφή του Ράφικ Τζεμπούρ στην ΑΕΚ

Στις μεταγραφές, μέχρι να πέσουν οι υπογραφές στα συμβόλαια, πάντα πρέπει να κρατάς πισινές. Χρόνια στο ρεπορτάζ αυτό έχουμε μάθει. Έχουν δει και έχουν δει τα μάτια μας συμφωνίες να χαλάνε στο παρά… ένα. Παρ’ όλα αυτά, στην υπόθεση του Ραφίκ Τζιμπούρ πια, υπάρχουν κάποια δεδομένα που μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο «τρομοκράτης» πράγματι προβάρει τα κιτρινόμαυρα.

Τουλάχιστον με το πώς έχει διαμορφωθεί τώρα η κατάσταση, ώρες ίσως πριν από το κρίσιμο ραντεβού του Αλγερινού με την ΑΕΚ (=Μελισσανίδη). Η στήλη έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ: Συμβόλαιο για 1+1+1 χρόνια δίνει στον 31χρονο επιθετικό η Ένωση. Με αποδοχές 220.000 ευρώ συν άλλες 50.000 ευρώ μπόνους κατάκτησης («εφικτών», όπως μας επισημάνθηκε) στόχων. Επίσης, όλες οι γνωστές παροχές, σπίτι, αυτοκίνητο και άλλα λοιπά έξοδα της καθημερινότητας.

περισσότερα στο onsports.gr

1240484

Την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον Κώστα Κατσουράνη, ανακοίνωσε η διοίκηση του Ατρομήτου, που τόνισε πως ήταν μεγάλη της τιμή η παρουσία του διεθνούς παίκτη στο Περιστέρι.

Ο Κατσουράνης υπέγραψε για 6 μήνες στο «αστέρι» τον Γενάρη, βοήθησε αρκετά τον Ατρόμητο, όμως δεν θα γίνει κίνηση για ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Η ανακοίνωση: 

«H ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας της με τον Κώστα Κατσουράνη.

Περιποιεί τιμή η παρουσία του διεθνή ποδοσφαιριστή στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας μας, ο οποίος είχε  σημαντική συμβολή στην προσπάθεια για την επίτευξη του ευρωπαϊκού στόχου.

Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στην συνέχεια»!

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P