Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Football League – Ζώνας για Πανευλευσινιακό, Κώτσιος για Λαμία

2011122900367_154347840Παίκτης του Πανελευσινιακού είναι πλέον ο Παναγιώτης Ζώνας, ο οποίος έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση της ομάδας, επιβεβαιώνοντας τη mikriliga.com.

Τόσο ο πρόεδρος, Χρήστος Γυαλιάς όσο και η διοίκηση της ομάδας καλωσόρισαν σήμερα τον ποδοσφαιριστή στην οικογένεια του Πανελευσινιακού, καθώς πλέον ανήκει στο δυναμικό της.

Η μεταγραφή αυτή κλείστηκε με αστραπιαίες κινήσεις του Χρήστου Γυαλιά που με την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας, έσπευσε να θωρακίσει τα μετόπισθεν του Πανελευσινιακού με μια αξιόπιστη λύση.

Ο Παναγιώτης Ζώνας γεννήθηκε στις 19/02/1984, έχει ένα πλούσιο βιογραφικό καθώς έχει παίξει σε Λεβαδειακό, Λαμία, ΑΕ Κρανιδίου, Παναργειακό, Βύζα Μεγάρων, Θρασύβουλο, Αιολικό, Δόξα Βύρωνα, ΑΟ Γλυφάδας και Αχαρναϊκό.

141407129360Η επισημοποίηση της συμφωνίας με τον Μπάμπη Τεννέ, κάνει… χώρο στις υπόλοιπες εξελίξεις, μεταξύ αυτών τη στελέχωση του ρόστερ της νέας σεζόν.

Οι “κυανόλευκοι” θα κινηθούν για την απόκτηση 17-18 ποδοσφαιριστών. Στη “κυανόλευκη” λίστα βρίσκεται σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες το όνομα του Ηλία Κώτσιου.

Ο 38χρονος στόπερ με μακρά θητεία στη Σούπερ Λιγκ, τη σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε στον Λεβαδειακό έχοντας “γεμάτη” χρονιά.
Βέβαια, οι περιπτώσεις που θα προχωρήσουν θα εγκριθούν πρώτα από τον νέο τεχνικό, ο οποίος θα έχει το απόλυτο κουμάντο για τα αγωνιστικά θέματα, μεταξύ αυτών και της στελέχωσης του ρόστερ.

Μένει ο Ζουλιώτης, προς παραμονή και οι Άντονι, Τ.Καμαρά!

Σύμφωνα με πληροφορίες της mikriliga.com ένας από τους παραμείναντες ενόψει της νέας σεζόν θα είναι ο Δημήτρης Ζουλιώτης. Ο δεξιοπόδαρος αμυντικός είναι στη λίστα Τεννέ για την παραμονή στην ομάδα.  Πρόθεση τεχνικού και διοίκησης είναι να ανανεώσουν και οι Άντονι Φατιόν και Τζον Καμαρά.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected