Κατηγορίες
Football League

Λαμία – Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου επανέφερε Τεννέ!

ten66Αυτό που εδώ και καιρό ήταν κοινό μυστικό στη Λαμία, λόγω των… γνωστών διαρροών, επισημοποιήθηκε πριν από λίγα λεπτά από τη Διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία κι έχει να κάνει με την… επιστροφή του Μπάμπη Τεννέ στον πάγκο της ομάδας.

Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της Λαμίας Πανουργιάς Παπαϊωάννου, δεν έκρυψε ποτέ ότι είχε τακτική «συνεργασία» με τον 62χρονο προπονητή, παρ΄ ότι το διαζύγιο του περασμένου Ιανουαρίου δεν επήλθε και με τις καλύτερες συνθήκες, με τις δύο πλευρές να αφήνουν αιχμές εκατέρωθεν.

Θυμίζουμε ότι λίγο πριν λυθεί η συνεργασία του με τη Λαμία τον περασμένο Γενάρη, ο πρόεδρος της Λαμίας είχε ρωτήσει κατ’ επανάληψη, τον προπονητή για την προβληματική φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών, χωρίς να πάρει πειστική απάντηση…

Από την πλευρά του ο κ. Τεννές μετά την αποπομπή του από την ομάδα είχε κάνει μια δήλωση μέσω του επίσημου σάϊτ της ομάδας, χαρακτηρίζοντας τον κ. Παπαϊωάννου «άγνωστο» και «άμαθο», που έγινε γνωστός σε όλη την Ελλάδα μέσα από την ομάδα, ενώ είπε και κάτι άλλο, ότι «η καλή διαχείριση της πολύ μεγάλης επιτυχίας ή της οδυνηρής ήττας θέλει άτομα με επίπεδο, ήθος και ψυχραιμία»!

Τώρα λοιπόν που ξαναγυρίζει στην ομάδα, με την επιλογή του «άγνωστου» και «άμαθου» προέδρου, θα πρέπει να απαντήσει στους φίλους της Λαμίας, ποιους εννοούσε τότε ότι δεν είχαν επίπεδο και ήθος.

Διαφορετικά θα πρέπει να πάρει πίσω τα τότε λεγόμενά του…

Περισσότερα για το θέμα αυτό αλλά και για κάποια ακόμη που είχαν δημιουργηθεί, αναμένεται να απαντηθούν στη συνέντευξη Τύπου του προπονητή που προγραμματίστηκε για τις 30 Ιούνη.

Ας δούμε όμως την ανακοίνωση της ΠΑΕ που δημοσιοποιήθηκε πριν από λίγο:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι προπονητής της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016 αναλαμβάνει ο Μπάμπης Τεννές.

Ο έμπειρος τεχνικός έρχεται ξανά στη Λαμία για να ολοκληρώσει το έργο του και να οδηγήσει την ομάδα σε πορεία πρωταθλητισμού τη νέα σεζόν. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του!

Ο Μπάμπης Τεννές θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στις 30/6/2015 στα Γραφεία του Συλλόγου»

*efthia.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected