Κατηγορίες
Η Γ Εθνική LIVE
Football League - Μεταγραφές

Πανσερραϊκός – Η περίπτωση Πέντα και το φιλικό με Ξάνθη

penta-19192Μπορεί φαινομενικά στον Πανσερραϊκό να υπάρχει ησυχία και να αναμένονται εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα, ωστόσο φαίνονται πως οι “κόκκινοι” έχουν μπει για τα καλά στο μεταγραφικό παζάρι ξεκινώντας συζητήσεις. 

Σύμφωνα με πληροφορίες στις Σέρρες βρέθηκε χθες προκειμένου να μιλήσει με τους διοικούντες ο Μαρσέλο Πέντα. O 29χρονος Αργεντίνος επιθετικός χαφ αγωνιζόταν τα δύο τελευταία χρόνια στον Αιγινιακό, ενώ έχει παίξει επίσης επί μία τριετία στον Πιερικό και μία σεζόν στην Κύπρο και τον Εθνικό Άχνας.

Μάλιστα όπως αναφέρει η εφημερίδα “Αrena’ ο παίκτης επιβεβαίωσε τις συνομιλίες του με τα “λιοντάρια”, ωστόσο τα ρεπορτάζ μέχρι χθες τον έφερνε και κοντά στη Βέροια, οπότε το θέμα μοιάζει ανοιχτό.

Επίσης υπάρχουν τουλάχιστον ακόμη 5-6 περιπτώσεις παικτών που είναι πολύ ψηλά στην λίστα. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ξένος φορ που αγωνίζονταν στην Super League φαίνεται να απασχολεί τους διοικούντες. 

Έκλεισε δυνατό φιλικό με την Ξάνθη!

xanthi-19194

 

Το πρώτο του δυνατό φιλικό ματς ενόψει της καλοκαιρινής προετοιμασίας έκλεισε ο Πανσερραϊκός, καθώς οι “κόκκινοι” το Σάββατο 1 Αυγούστου θα φιλοξενήσουν στις Σέρρες την φιναλίστ του Κυπέλλου Ελλάδας Skoda Ξάνθη.

Οι σχέσεις των δύο ομάδων είναι έτσι και αλλιώς πολύ καλές και τα τελευταία χρόνια συχνά-πυκνά βρίσκονται αντιμέτωπες στο γήπεδο για φιλικά, όπως θα γίνει και τώρα. Το θέμα του φιλικού είχε συζητηθεί αρχικά στην συνάντηση που είχαν οι διοικούντες της ομάδας με τον Πρόεδρο της Ξάνθης Άρη Πιαλόγλου όταν αυτός είχε βρεθεί στις Σέρρες πριν από λίγο καιρό και μετά από συνεννόηση των γενικών αρχηγών φιξαρίστηκε και η ημερομηνία.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P