Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Δήμος Συμπεθέρης – Με την “κυανόλευκη” φανέλα και τη νέα χρονιά (δηλώσεις)

DSCN4101Όπως γράψαμε σχετικά το πρωί, ο Δήμος Συμπεθέρης θα παραμείνει “κάτοικος” Νάουσας για ακόμη ένα χρόνο.

Ο επιθετικός συμφώνησε με τη διοίκηση του ΦΑΣ και μετά τον Νίκο Περηφανόπουλο γίνεται ο δεύτερος ποδοσφαιριστής από την περσινή χρονιά, που παραμένει στο ρόστερ των “κυανολεύκων”.

Ο ίδιος μίλησε πριν λίγο στο ImathiaSportsNews τονίζοντας την αμέριστη εμπιστοσύνη που έδειξαν οι διοικούντες στο πρόσωπο του ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη νέα χρονιά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις :

“Ήταν κάτι το οποίο θέλαμε και οι δύο πλευρές και απλά σήμερα επισημοποιήθηκε. Όσον αφορά τη δική μου πλευρά, οι στόχοι και οι φιλοδοξίες συμβαδίζουν απόλυτα με της ομάδας και παρά το γεγονός πως η περσινή χρονιά δεν ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο, είμαστε πεπεισμένοι πως σύντομα ο ΦΑΣ Νάουσα θα αγωνίζεται εκεί που αξίζει. Ευχαριστώ τη διοίκηση και προσωπικά τον πρόεδρο κ. Μπέκα για την αμέριστη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου, εύχομαι να είμαστε όλοι υγιείς και δυνατοί για να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο της ομάδας”.

Επόμενος στη λίστα των ανανεώσεων για τον ΦΑΣ είναι ο Νίκος Σαρηγιαννίδης, ο οποίος αναμένεται να συναντηθεί με τους διοικούντες στις αρχές της επόμενης εβδομάδας και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα φορά τη “κυανόλευκη” φανέλα και τη σεζόν 2015/16.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected