Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική – Έπεσαν οι υπογραφές με Γκαρακλίδη, αποχωρούν Κυριακίδης και Ντουτσαρίδης

a1a5148c4840bd2b91f4b5e7ca931b2b_Generic_693_400_610x400Η επιμονή των παραγόντων της δραμινής ομάδας να κλείσουν άμεσα το θέμα, οδήγησε τον έμπειρο αμυντικό να κινηθεί άμεσα και να πάει στην Καβάλα για να πάρει τα σχετικά έγραφα που χρειάζονταν για να υπογράψει το νέο δελτίο του στην Δόξα.

Όπως κι έγινε με τον παίκτη να πηγαίνει στα γραφεία των μαυραετών και παρουσία των δύο προέδρων της ερασιτεχνικής και διοικούσας, Χατζηελευθερίου και Βουγιουκλή να βάζει την τζίφρα του και να γίνεται τυπικά ποδοσφαιριστής της Δόξα Δράμας!

Ο «Γκάρα» μιλώντας με τους ανθρώπους των «μαυραετών» τους τόνισε χαρακτηριστικά ότι:«Ήρθα για να τελειώσω αυτό που πριν δύο χρόνια αφήσαμε στην μέση». Εννοούσε φυσικά την άνοδο της ομάδας. Βέβαια οι κινήσεις του τότε μεγαλομετόχου της ομάδας ήταν αυτές που τον οδήγησαν εκτός  Δράμας και μακριά από την προσπάθεια επανάκαμψης της Δόξας που είχε ήδη τον πρώτο υποβιβασμό, από την πρώτη κατηγορία στην δεύτερη

πηγή

AGIO0557

Αποχωρούν Κυριακίδης, Ντουτσαρίδης

Δεν τα βρήκαν τελικά στο οικονομικό και δεν ανανέωσαν ο Σάββας Κυριακίδης και ο Παντελής Ντουτσαρίδης.

Οι δύο ποδοσφαιριστές που έκαναν από κοινού την διαπραγμάτευση με την διοίκηση της Δόξας και μετά από αρκετές επαφές και διαπραγματεύσεις δήλωσαν τελικώς ότι δεν ικανοποιούνται από την προσφορά που τους δόθηκε. Από την κατάληξη αυτή η Δόξα χάνει δύο παίκτες από τον περσινό κορμό και περισσότερο τα σουτ του Κυριακίδη και το αγωνιστικό πάθος του Ντουτσαρίδη.

Γεγονός που επιβάλλει στους διοικούντες της ομάδας να ψάξουν για αντίστοιχες και φυσικά και για καλύτερες λύσεις για την αντικατάσταση τους. Εκτός και αν στο μεταξύ οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές αλλάξουν γνώμη και δεχθούν την πρόταση της διοίκησης.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected