Ποδόσφαιρο

Κιλκισιακός – Ανακοίνωσε τον Γιώργο Μύρτσο!

236c12a574f6045945df2c6dd3bd3b9b_LΜία νέα σελίδα στην καριέρα του ανοίγεται για τον παλαίμαχο τερματοφύλακα και νυν ραδιοφωνικό παραγωγό, Γιώργο Μύρτσο.

O Kιλκισιακός, που φέτος κατέκτησε το πρωτάθλημα στην ΕΠΣ Κιλκίς ωστόσο δεν κατάφερε να κερδίσει την άνοδο του στη Γ Εθνική μέσω των μπαράζ, ανακοίνωσε πριν λίγο την πρόσληψη του στην τεχνική ηγεσία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που αναρτήθηκε στη σελίδα της ομάδας στο faceobook :

Ο Α.Ο. Κιλκισιακός ανακοινώνει την πρόσληψη του κ. Γιώργου Μύρτσου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Μετά από μια σπουδαία καριέρα ως τερματοφύλακας στις μεγαλύτερες ομάδες της χώρας, και όντας διεθνής και με την Εθνική Ελλάδος, ο νέος προπονητής του Κιλκισιακού θήτευσε σε πάγκους ομάδων της Θεσσαλονίκης. Τον καλωσορίζουμε στη μεγάλη μας οικογένεια!

Την Τετάρτη 24 Ιουνίου στις 7.00μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Κιλκίς θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη τύπου της νέας διοίκησης του Α.Ο. Κιλκισιακού. Θα ακολουθήσει η παρουσίαση του νέου τεχνικού της ομάδας Γιώργου Μύρτσου και των συνεργατών του. Καλούμε τον κόσμο του Κιλκισιακού να βρεθεί μαζικά στην εκδήλωση! Η νέα εποχή μόλις ξεκίνησε!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected