Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Ανανέωσε ο Κοντοές στον Ατρόμητο, ανακοινώνουν παίκτη Ηρακλής και ΠΑΟΚ

25a18a859368ceaaef562d1aaee889cf_LΓια δύο ακόμα χρόνια θα αγωνίζεται στον Ατρόμητο ο Γιάννης Κοντοές, καθώς ανανέωσε τη συνεργασία του.

Ο 29χρονος μπακ έκανε πολύ καλή σεζόν στην ομάδα του Περιστερίου και η διοίκηση αποφάσισε να τον επιβραβεύσει με επέκταση της συνεργασίας τους ως το 2017. Ο Κοντοές αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις άμυνας, αλλά κυρίως στο δεξιό άκρο και φέτος μέτρησε 23 συμμετοχές στους «κυανόλευκους».

Αμέσως μετά τη συμφωνία για νέο συμβόλαιο, ο Κοντοές δήλωσε στο atromitosfc.gr: «Όταν ήρθα πέρσι στον Ατρόμητο, είχα δηλώσει ότι η αίσθηση μου ήταν πως θα μείνω περισσότερα χρόνια απ’ όσο σε άλλες ομάδες, κάτι που αρχίζει να γίνεται πραγματικότητα. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για την εξέλιξη αυτή.

Η χρονιά που πέρασε ήταν δύσκολη για την ομάδα και για εμένα, αλλά μας βγάζει πιο δυνατούς έχοντας εκπληρώσει κάποιους στόχους. Εύχομαι να τους ολοκληρώσουμε στη νέα σεζόν πρωτίστως με την πρόκριση μας στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και διατηρώντας τα κεκτημένα στο ελληνικό πρωτάθλημα.

περισσότερα στο onsports.gr

ImageHandler

Μία ανάσα από την ανακοίνωση της πρώτης μεταγραφής του για τη Super League, βρίσκεται ο Ηρακλής, αφού ο Ελιο Πίντο, βρίσκεται από το πρωί στα γραφεία της Μίκρας και είναι έτοιμος να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Με εντυπωσιακό τρόπο θα ξεκινήσουν οι φετινές μεταγραφές του Ηρακλή όπως όλα δείχνουν, αφού από νωρίς το πρωί στα γραφεία της ΠΑΕ στην Μίκρα, βρίσκεται ο Ελιο Πίντο.

Πρόκειται για τον 31χρονο μέσο, που προσφάτως έμεινε ελεύθερος από την Λέγκια Βαρσοβίας, ενώ κατά το παρελθόν έκανε σπουδαία καριέρα με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ, με τον οποίο έφτασε μέχρι τους “8” του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Πορτογάλος τα έχει βρει σε όλα με τους ανθρώπους του Ηρακλή, ωστόσο ένα οικογενειακό πρόβλημα, τον ανάγκασε να αναχωρήσει εκ νέου για την Πορτογαλία. Παρόλα αυτά ο μάνατζέρ του θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη για να ετοιμαστούν τα συμβόλαια, με τον 31χρονο να επιστρέφει και πάλι την Δευτέρα για να επικυρώσει και τυπικά τη συνεργασία του.

Η ενίσχυση των “κυανόλευκων”, θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες, αφού αύριο υπάρχει προγραμματισμένο ραντεβού και με τον Γιώργο Μακρή.

πηγή

ImageHandler (1)Συνέχεια στην υπόθεση του Σλόμπονταν Ραΐκοβιτς για τον ΠΑΟΚ δίνει με δηλώσεις του ο μάνατζερ του παίκτη, εκφράζοντας την αισιοδοξία του ότι θα κλείσει η συμφωνία.

Ο εκπρόσωπος του πρώην αμυντικού του Αμβούργου αποκάλυψε τις συζητήσεις που υπάρχουν με τον Φρανκ Άρνεσεν, ενώ εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ο Σέρβος άσος θα συνεχίσει την καριέρα του στον Δικέφαλο.

«Είναι γνωστό το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ. Ήδη υπάρχουν συζητήσεις με τον Φρανκ Άρνεσεν και τον Ραϊκοβιτς. Πιστεύω ότι σύντομα θα επιτευχθεί η συμφωνία και ο Ραϊκοβιτς θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα», ανέφερε ο Ντέγιαν Βουκαντίμοβοτς σε δηλώσεις του στη Ρωσία.

Ολα αυτά λίγες ώρες μετά τις αναφορές του κροατικού Τύπου ότι ο Ραΐκοβιτς βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα για λογαριασμό των «ασπρόμαυρων».

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected