Γενικά

Η νέα εποχή (Part2) – Στην ομάδα μας και η Χαρά Ματεντζόγλου!

10382642_1437551813207960_6565171655316438124_n

Όπως γράψαμε χθες (και δημιούργησε πολλές και διάφορες εντυπώσεις…) το ImathiaSportsNews ΑΛΛΑΖΕΙ και μπαίνει σε πιο μεγάλες ράγες, που οδηγούν σε νέους προορισμούς που μαζί με μας, θα τους γνωρίσετε και σεις οι πιστοί αναγνώστες μας!

Μετά την ανακοίνωση για τη συνεργασία μας με τους “Βάλτος Boys”, σειρά παίρνει μία από τις πλέον μάχιμες κυρίες στο χώρο της αθλητικογραφίας και μάλιστα κατέχει την αποκλειστικότητα του “ασθενούς” φύλου στη γειτονική Πέλλα!

Ο λόγος για τη Χαρά Ματεντζόγλου, η οποία θα αναλάβει (καταρχήν) την ειδησεογραφία από την ΕΠΣ Πέλλας, καθώς η νέα εποχή προβλέπει την κάλυψη όλων των πρωταθλημάτων από τον γειτονικό νομό. Εκτός των άλλων, η συνεργασία της Χαράς με την λαοφιλέστερη εφημερίδα της Βορείου Ελλάδος, τη Metrosport, μας ανοίγει την “πόρτα” για την προβολή της δουλειάς μας σε ένα μέσο με πολύ μεγαλύτερη εμβέλεια.

Ποια είναι η Χαρά Ματεντζόγλου

Η πρώτη επαφή με τον χώρο της αθλητικογραφίας προέρχεται από την ηλικία των 14 ετών, όταν είχε αναλάβει να αρθρογραφεί στην εφημερίδα “ΠΡΩΙΝΗ” της Έδεσσας σχετικά με την ομάδα του Άρη Παλαιφύτου.

11649281_1453978381565303_393950589_o (1)

Σταδιακά και έχοντας πλέον την εμπειρία με την καθημερινή τριβή στα ερασιτεχνικά γήπεδα της περιοχής, τα άρθρα της κοσμούσαν τις εφημερίδες “METROSPORT”, “ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ”, “ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ”, SPORTDAY”, “ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ” και “ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΜΠΟΥ”. Για δύο χρόνια αρθρογραφούσε στη μοναδική αθλητική εφημερίδα του Νομού Πέλλας “ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ” και για τέσσερα χρόνια ανέλαβε 8 σελίδες των τοπικών αθλητικών δρώμενων στην εφημερίδα “ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ”.

Τα επόμενα βήματα του ImathiaSportsNews (για λίγο ακόμη…)

Όπως αναφέραμε και χθες, η Γ Εθνική θα αποτελεί τη νέα σεζόν το μεγάλο “άρμα” της ιστοσελίδας, η οποία εκτός της προσθήκης νέων στηλών, αλλάζει και όνομα. Η Live κάλυψη του δευτέρου ομίλου τα δύο τελευταία χρόνια, εκτόξευσε τα νούμερα όσον αφορά την επισκεψιμότητα, με αποτέλεσμα να αποτελέσει για μας το μεγάλο μας ατού ώστε να δούμε τη συγκεκριμένη κατηγορία με άλλο “μάτι” και με περισσότερη προσοχή.

Έτσι, τη νέα σεζόν η ζωντανή κάλυψη αποκτά μεγαλύτερο εύρος όσον αφορά τους αγώνες ενώ η συνεργασία μας με τους “Βάλτος Boys” μας δίνει τη δυνατότητα να καλύπτουμε έναν (1) αγώνα κάθε αγωνιστική (ανεξαρτήτου ομίλου) με μαγνητοσκόπηση, ρεπορτάζ, φωτογραφίες, συνεντεύξεις και παραλειπόμενα!

511491

Επίσης, η συνεργασία μας με τη Χαρά Ματεντζόγλου, μας δίνει τη δυνατότητα να επεκτείνουμε την κάλυψη με ρεπορτάζ ενός ακόμη νομού, σε επίπεδο τοπικών πρωταθλημάτων, με την Ημαθία να παραμένει μεν στο επίκεντρο ωστόσο, οι τόνοι “πέφτουν” όσον αφορά την ποικιλία και την ποσότητα μετά τις διαδοχικές…σφαλιάρες που δεχτήκαμε από “φίλους” και ημέτερους.

Τις επόμενες μέρες, θα ανακοινωθούν δύο πολύ σημαντικές συνεργασίες που θα δώσουν το “αλατοπίπερο” στη νέα ιστοσελίδα, που σημειώνουμε πως η ονομασία της θα παραπέμπει σε κάτι γενικότερο όσον αφορά τον αθλητισμό.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected