Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Λαμία – Γενικός…οργασμός τις τελευταίες μέρες. Ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν

la91Στο φουλ δουλεύουν, εδώ και μερικές μέρες, οι μηχανές στον ΠΑΣ Λαμία, με στόχο το χτίσιμο της νέας ομάδας, που θα κατέβει στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής, μ’ έναν σκοπό: Την άνοδό της για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Α’ Εθνική!

Είναι χαρακτηριστικό ότι πολλά έχουν αλλάξει από πέρυσι, η ομάδα πιο σοφή πλέον από τα περσινά λάθη, φαίνεται ότι έχει απαλλαγεί (ελπίζουμε οριστικά…) από τους… μισθοσυντήρητους «μυστικοσυμβούλους» και βαδίζει αθόρυβα για το όνειρο!

Μετά την επαναπρόσληψη του Μπάμπη Τεννέ στην τεχνική ηγεσία, έχει ήδη ξεκινήσει ο μεταγραφικός πυρετός για τη στελέχωση του ρόστερ, αλλά και του τεχνικού τιμ, το οποίο διαχειρίζεται αποκλειστικά ο 62χρονος προπονητής και αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στο επόμενο δεκαήμερο.

Μεταγραφές

la92Όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές, τα τηλέφωνα έχουν «ανάψει» στα δύο… στρατηγεία της ΠΑΕ (τόσο σε αυτό της Πλατείας Ελευθερίας όσο και σε αυτό της Αθήνας).

Προτεραιότητα από τη Διοίκηση του Πανουργιά Παπαϊωάννου και τον προπονητή έχει δοθεί σε έμπειρους παίκτες από την Α΄ Εθνική που είχαν πέρυσι γεμάτο πρωτάθλημα και μπορούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του πρωταθλητισμού.

Ήδη η Λαμία βρίσκεται σε προφορική συμφωνία με έμπειρο αριστεροπόδαρο κεντρικό αμυντικό που έχει σχεδόν 300 συμμετοχές στην Α΄ Εθνική, καθώς και με ξένο μεσοεπιθετικό που έχει άλλες τόσες συμμετοχές την τελευταία 8ετία στο μεγάλο Ελληνικό πρωτάθλημα.

Πάντως το μεταγραφικό παζάρι αναμένεται να κορυφωθεί το πρώτο 15ήμερο του Ιούλη.

Συμβόλαια

Η μεγάλη επιτυχία πάντως της ομάδας μετά τη λήξη του περσινού πρωταθλήματος, ήταν η διακριτική δουλειά που έγινε με τις λύσεις των συμβολαίων από το περσινό ρόστερ. Μια προσπάθεια που ανέλαβε ο συνεργάτης του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Γιάννης Διαμαντής και κατάφερε μέσα σε 1,5 μήνα, με την ιδιότητα του οικονομικού διαχειριστή, να «τακτοποιήσει» 20 περίπου συμβόλαια και να αποφέρει στη Λαμία όφελος μερικών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ!
Ειδικότερα σύμφωνα με το ρεπορτάζ λύθηκαν τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών:

Μπλάζιτς, Γεωργίου, Γκελής, Κόμνος, Κωστόπουλος, Σωτηράκος, Λεάντρο, Ρεπετσάς, Πέρεθ, Φατιόν, Βασιλόγιαννης, Τζ. Καμαρά, Αντωνίου, Γκούρμα, Ομπράντοβιτς, Χαϊκάλης, Γιανγκά, Α. Καμαρά.

Ανανεώσεις

la93Στη Λαμία οι πληροφορίες λένε ότι θα παραμείνουν από το περσινό ρόστερ, ανανεώνοντας τη συνεργασία τους, οι Γιώργος Τσάμης, Δημήτρης Ζουλιώτης, Γιάννης Αντωνόπουλος και Ηλίας Κακαράς.

Σε εκκρεμότητα παραμένουν μέχρι σήμερα τα συμβόλαια των Αρκούδα, Μουμίν, Ντελέκου, Αναστασόπουλου, Γιαννιτσάνη, Νικλητσιώτη και Νεόφυτου, για τα οποία αναμένεται να δρομολογηθούν εξελίξεις τις επόμενες ημέρες.

Συνεργασίες

Παράλληλα η ανανεωμένη Διοίκηση του Παπαϊωάννου βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο για την επίτευξη μιας εποικοδομητικής συνεργασίας με όλες τις ποδοσφαιρικές Ακαδημίες της πόλης κι αν ευοδωθεί η συγκεκριμένη πρωτοβουλία (υπάρχει καλή πρόθεση κι ευνοϊκό κλίμα), το ποδόσφαιρο της Λαμίας θα γνωρίσει πρωτόγνωρες καταστάσεις!

Τέλος μέσα στην εβδομάδα που έρχεται αναμένεται να ανακοινωθούν οι υπεύθυνοι για τις ομάδες «Κ» καθώς και οι προπονητές τους.

*efthia.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected