Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Super League – Οι δύο παίκτες του ΟΦΗ για Πλατανιά!

miliazes_610_400Ο Πλατανιάς βρίσκεται σε απόλυτη εγρήγορση σε ότι αφορά την μεταγραφική του ενίσχυση και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει στο στόχαστρο τους πρώην παίκτες του ΟΦΗ, Κάρλος Μιλιάζες και Αλέξη Περογαμβράκη!

Ειδικά, σε ότι αφορά τον Πορτογάλο που το τελευταίο εξάμηνο έπαιξε στον Λεβαδειακό, η περίπτωση φαίνεται ότι είναι…κλεισμένη. Θα “χαλάσει” μόνο εάν προκύψουν νέα δεδομένα και ο Λεβαδειακός παραμείνει στην Σούπερ Λιγκ. Αυτό γιατί ο Μιλιάζες έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με τον Λεβαδειακό. Ο αριστερός Πορτογάλος μπακ έπαιξε 1,5 χρόνο στον ΟΦΗ και είχε 45 συμμετοχές και 6 γκολ. Στο 6μηνο που έπαιξε στον Λεβαδειακό είχε 13 συμμετοχές ενώ ήρθε στην Ελλάδα από την κυπριακή Ένωση Νέων Παραλιμνίου.

Στην Πορτογαλία έχει παίξει σε Βαρζίμ, Μποαβίστα, Ρίο Άβε, Γκιμαράες και Τσάβες ενώ έχει αγωνιστεί και στην ρουμανική Τιμισοάρα. Είναι 34 ετών, γεννηθείς στις 17 Μαρτίου 1981.

Ο 27χρονος (20/1/1988) Αλέξης Περογαμβράκης αποτελεί διακαή πόθο του Πλατανιά αφού παίζει σε διάφορες θέσεις στην επίθεση. Η αγάπη του για τον ΟΦΗ όμως είναι τέτοια που περιμένει να δει τι μέλλει γενέσθαι με τους “ασπρόμαυρους” ασχέτως αν παίξουν του χρόνου στη Γ’ Εθνική. Ο Πλατανιάς πάντως καραδοκεί για την απόκτησή του.

O “Πέρο” είχε 61 συμμετοχές με τον ΟΦΗ τα τελευταία τρία χρόνια και 11 γκολ, ενώ έχει παίξει ακόμα σε ΠΑΟ Κρουσσώνα και Ρούβα.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected