Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – Και ο Ασλάνογλου στα κυανοκίτρινα!

Ασλάνογλου

Δέκα μέρες πριν βγει ο Ιούνιος, ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου έχει ολοκληρώσει κατά 70% το ρόστερ της νέας περιόδου!

Η διοίκηση της ομάδας, σε συνεργασία με τον προπονητή Σάκη Γλώσση έχουν καταστρώσει τα πλάνα τους για τη δημιουργία μίας δυνατής και υπολογίσιμης ομάδας κι αυτό φαίνεται πως υλοποιείται και μάλιστα από πολύ νωρίς.

Η σημερινή μέρα (21/6) περιελάμβανε το ραντεβού με τον Αλέξανδρο Ασλάνογλου, που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Ατρόμητο Διαβατού και σύμφωνα με πληροφορίες, δεν χρειάστηκαν παρά ελάχιστα λεπτά για να δώσουν τα χέρια οι δύο πλευρές και ο υψηλόσωμος αμυντικός να φορέσει την κυανοκίτρινη φανέλα τη σεζόν 2015-2016.

Ο 27χρονος (15/11/1987) αμυντικός ξεκίνησε την καριέρα του από τους Πόντιους Βέροιας, για να μεταπηδήσει στη συνέχεια στη Φλώρινα και συγκεκριμένα στον τοπικό ΠΑΣ, με τον οποίο αγωνίστηκε επί μία 5ετία στη Δ Εθνική, καταγράφοντας μάλιστα πολύ “γεμάτες” χρονιές και με εξαιρετικές εμφανίσεις. Ακολούθησε η παρουσία του στον Ηρακλή Αρμενοχωρίου Φλώρινας, όπου παρέμεινε για δύο χρόνια για να επιστρέψει στη συνέχεια στην Ημαθία για λογαριασμό του Ατρόμητου Διαβατού, στον οποίο αγωνίστηκε για δύο σεζόν.

Ο ίδιος μίλησε πριν λίγο στο ImathiaSportsNews και στις δηλώσεις του φανέρωσε την μεγάλη του εκτίμηση για τους ανθρώπους του ΓΑΣ, ενώ την ίδια ώρα άφησε να εννοηθεί πως δεν του φέρθηκαν ανάλογα στην προηγούμενη ομάδα του.Χωρίς-τίτλο1Agroexelixis : Η εταιρία που έχει ανοίξει τις πόρτες της στον αγρότη από το 2008 και είναι πρωτοπόρα εταιρία στη μελέτη επίβλεψη υποστήριξη και φυτοπροστασία

Αναλυτικά οι δηλώσεις του :

“Ήταν εκ προοιμίου δύσκολο να αρνηθώ την πρόταση των διοικούντων στον ΓΑΣ κι αυτό γιατί τόσο ο τρόπος προσέγγισης όσο και το πλάνο που μου παρουσίασαν για τη νέα χρονιά ήταν εξαιρετικά. Το κλίμα που συνάντησα από την πρώτη κιόλας επαφή μου έδωσε να καταλάβω πως τα πάντα λειτουργούν σωστά στον σύλλογο και σε κάθε περίπτωση θα ήταν από την πλευρά μου τουλάχιστον ατυχές να μην πραγματοποιήσω τη συνάντηση με τους ανθρώπους της ομάδας. Από την άλλη πλευρά, αυτό που θα ήθελα να τονίσω είναι το ηθικό δίδαγμα που αποκόμισα τα δύο τελευταία χρόνια, πως το φιλότιμο πάει περίπατο όταν δεν σε εκτιμούν γι αυτό που προσφέρεις… Εύχομαι να είμαστε όλοι καλά, ανυπομονώ πραγματικά να ξεκινήσει η προετοιμασία με τους νέους μου συμπαίκτες!”

Τα δύο ραντεβού σε…κλειστές πόρτες!

Δύο σημαντικές επαφές πραγματοποίησε το τελευταίο διάστημα ο Νίκος Κεσίδης, ωστόσο οι πληροφορίες που μπορούμε να αντλήσουμε είναι με το…σταγονόμετρο! Τα στοιχεία που καταφέραμε να αποσπάσουμε είναι πως ο πρώτος ήταν αρχηγός της ομάδας του την προηγούμενη σεζόν και το όνομα του είναι ευρέως γνωστό ειδικά στην ευρύτερη περιοχή της Νάουσας. Όσον αφορά το δεύτερο πρόσωπο, οι κινήσεις δείχνουν πως πρόκειται για πολύ σημαντική μεταγραφή, καθώς τόσο η ηλικία του όσο και το παρελθόν του (δεδομένη η ποιότητα) αποτελούν στοιχεία που μετατρέπουν τον συγκεκριμένο στόχο ως εξαιρετική προσθήκη!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected