Κατηγορίες
Μεταγραφές

Μεταγραφές – Μια ανάσα από ΗΠΑ ο Πίρλο, γίνεται “Τούρκος” ο Νάνι!

pirloΣτο MLS θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ιταλός “θρύλος” καθώς σε λίγες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί από τη νεοσύστατη ομάδα της Νέας Υόρκης

Παίκτης της New York City FC αναμένεται να είναι από την Παρασκευή ο Αντρέα Πίρλο σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας Goal.com.

Ο Ιταλός «θρύλος» έχει έναν χρόνο ακόμη συμβόλαιο με τη Γιουβέντους και είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να φύγει από την ομάδα αν κατακτούσε το Champions League πριν δυο εβδομάδες, ωστόσο παρότι η Γιούβε ηττήθηκε ο Πίρλο αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν.

Το Σάββατο ο Πίρλο βρέθηκε στο στάδιο των Γιάνκις μαζί με τα παιδιά του και παρακολούθησε τον αγώνα της ομάδας μπέιζμπολ της Νέας Υόρκης στο γήπεδο που έχει ως έδρα η νεοσύστατη New York City FC.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Goal.com ο Πίρλο έχει ήδη συμφωνήσει με την ομάδα και την Παρασκευή αναμένεται να επισημοποιηθεί η μεταγραφή. Εκεί θα συναντήσει τους Φρανκ Λάμπαρντ και Νταβίδ Βίγια.

πηγή

ImageHandlerΜετά την απόκτηση του Δανού στόπερ Σίμον Κιάερ (έναντι περίπου 10 εκατ. ευρώ), η Φενέρμπαχτσε βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση ακόμα μίας σπουδαίας μεταγραφής!  

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Hurriyet η Φενέρμπαχτσε έχει δώσει τα χέρια με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη μεταγραφή του Νάνι και ο 28χρονος διεθνής Πορτογάλος εξτρέμ αναμένεται στην Κωνσταντινούπολη για να ρυθμίσει τις λεπτομέρειες του συμβολαίου του και να «τελειώσει» το deal!

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι «κόκκινοι διάβολοι» θα βάλουν στα ταμεία τους 8,4 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρηση του Νάνι! Σε ό,τι αφορά τον Πορτογάλο θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές ύψους 3,4 εκατομμυρίων ευρώ!

Την ίδια ώρα τα δημοσιεύματα στην Τουρκία αναφέρουν ότι για την επίθεση η Φενέρμπαχτσε έχει «κλειδώσει» δύο στόχους: τον Αντεμπαγιόρ και τον Μήτρογλου. Συμπληρώνουν, βέβαια, ότι ο Έλληνας διεθνής επιθετικός είναι ξεκάθαρα καλύτερη περίπτωση, δεδομένου ότι, μεταξύ άλλων, η Φενέρμπαχτσε θέλει να ρίξει τον μέσο όρο ηλικίας.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected