Κατηγορίες
Football League

Football League – Κάνει…ρελάνς και ζητά παραπάνω ομάδες!

Χωρίς τίτλο

Την παραμονή όλων των ομάδων που μετείχαν στα πλέι άουτ επιδιώκει η Football League. Αυτό προέκυψε από το ΔΣ που ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 15:00 της Δευτέρας (22/06), με το σύνολο των ΠΑΕ να προτείνουν άνοδο και των δευτεραθλητών από τη Γ’ Εθνική χωρίς μπαράζ!

Συγκεκριμένα, η Επισκοπή πρότεινε και η πρότασή της έγινε αποδεκτή από το συμβούλιο, ώστε να μην οδηγηθούν στη Γ’ Εθνική οι 4οι, 5οι και 6οι των πλέι άουτ, δηλαδή οι Ερμιονίδα, Ηρακλής Ψαχνών, Επισκοπή από το νότο και οι Τύρναβος, Αιγινιακός, Πιερικός από τον βορρά. Παράλληλα, να προβιβαστούν χωρίς μπαράζ οι δευτεραθλητές της Γ’ Εθνικής (Άρης, ΑΕ Καραϊσκάκης, Κηφισιά, Παναργειακός). Έτσι, οι παραμένοντες στη Football League, μαζί με τις 8 ομάδες από την τρίτη τη τάξει κατηγορία και αυτές που θα υποβιβαστούν από τη Super League (όσες συμμετάσχουν), να πάρουν μέρος σε ένα πρωτάθλημα δύο ομίλων, προκειμένου έτσι να μειωθούν και τα έξοδα μετακινήσεων. Ο κάθε όμιλος, δηλαδή, θα έχει από 12 έως 14 ομάδες.

Εννοείται ότι με την πρόταση αυτή η περίφημη αναδιάρθρωση πάει… περίπατο και πλέον η ΕΠΟ θα κληθεί να αποφασίσει πώς θα διαμορφωθεί ο χάρτης της νέας σεζόν στη Football League. Οι πιθανότητες, πάντως, να περάσει η σχετική πρόταση που κατέθεσε η ομάδα του Ρεθύμνου είναι ελάχιστες. Όπως έλεγαν μέλη της Ένωσης «αν το πρωτάθλημα γίνει σε έναν όμιλο, τότε τα έξοδα μετακινήσεων θα ξεπεράσουν τις 100 χιλιάδες ευρώ. Σκεφτείτε τον Κισσαμικό πόσα χρήματα θα ξοδέψει για να πάει να παίξει στις Σέρρες».

Η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε από την πλευρά της ότι εγκρίθηκε ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός. Επόμενο ΔΣ στο οποίο θα επικυρωθούν οι βαθμολογίες των πλέι οφ και πλέι άουτ ορίστηκε να γίνει την Παρασκευή (03/07, 13:30).

περισσότερα στο footballeaguenews.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected