Κατηγορίες
Football League

Football League – Με Βασιλακάκη και τη νέα χρονιά!

vasilakakis-19215Μπορεί η παραμονή του Κώστα Βασιλακάκη στον πάγκο του Πανσερραϊκού να θεωρείτο δεδομένη σε μεγάλο ποσοστό ύστερα από τις δηλώσεις και των δύο πλευρών και την προφορική συμφωνία στο πρώτο ραντεβού, ωστόσο έμενε κάτι ακόμη για να ολοκληρωθεί και τυπικά το ζήτημα. Μία ακόμη συνάντηση που θα επιβεβαίωνε την συμφωνία και αυτή έγινε την Δευτέρα.

Ο 58χρονος τεχνικός που συνδύασε το όνομα του με την άνοδο των “λιονταριών” συναντήθηκε με την διοίκηση και επικύρωσε την συνεργασία του για ακόμη μία χρονιά ευελπιστώντας σε ακόμη μία χρονιά πρωταθλητισμού.

“Ηταν κατι που θέλαμε και οι δύο πλευρές, ήμασταν ευχαριστημένοι από την συνεργασία και συνεχίζουμε θέλοντας πάντα το καλύτερο για την ομάδα. Οι στόχοι είναι υψηλοί και πρέπει να υπάρξει και ο ανάλογος συνδυασμός με έναν καλό προγραμματισμό γιατί η κατηγορία είναι δύσκολη. Πλέον όλα θα μπούνε σε μία σειρά για να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει” είπε στην πρώτη δήλωση του στο serressport.gr μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Επίσης όσον αφορά την πρόταση που έγινε στο Δ.Σ της Football League για πρωτάθλημα δύο ομίλων είπε:

“Σίγουρα από πλευράς εξόδων είναι καλό γιατί περιορίζονται αρκετά. Θα είναι πιο αδύναμο το πρωτάθλημα αλλά και πάλι θα έχει ενδιαφέρον”.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected